Opel bedrijfswagen leasen

Vanaf 399 euro per maand voor operational lease. Bij De bedrijfswagenadviseurs weten we net zo veel als de dealer van deze modellen. Want om de ideale Opel bedrijfswagen te leasen komt het vooral aan op serieus doorvragen en luisteren naar jouw vervoerswensen.

Bij de Opel Combo heb je twee lengtes beschikbaar. Voor de Vivaro geldt dat er drie lengtes zijn en de Movano heeft er zelfs vier. Het is bij Opel vooral opletten als je een aanhanger gaat trekken. Omdat het trekgewicht enorm verschilt per motorvariant.

welke-modellen-opel-bedrijfswagen-leasen

Opel bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Opel bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • 100% aandacht voor jou!

Populaire Opel bedrijfswagens

Alle kleine en middelgrote bestelwagens van Opel zijn uiterst modern en zeer comfortabel om mee te rijden. De Combo, Vivaro en Movano hebben op gebied van elektrische aandrijving een vooruitstrevende aandrijflijn. De Movano is er als XL besteller, minder modern maar wel zeer ruim en met een lage instap. Door onze inkoopkorting behoren de leasetarieven voor Opel tot de meest lage van alle merken.

Bestelbus leasen

De Opel Combo kunnen we altijd uit voorraad leveren. Zo rij je binnen enkele weken in een nieuwe en zeer comfortabele bestelwagen. Full operational lease voor minder dan 400 euro per maand.

Informatie en prijzen
opel-bedrijfsbus-leasen

De Opel Vivaro behoort voor ons tot de meest gekozen bestelwagen voor operational lease. Altijd direct leverbaar en we weten er echt alles van. We organiseren het leasecontract en leveren de auto kant en klaar af.

Informatie en prijzen
opel bus leasen

De nieuwe Opel Movano is bij uitstek de bus voor o.a. koeriersdiensten vanwege zijn lage leaseprijs en vierkante laadruimte. We hebben in samenwerking met de importeur voor Post NL, DPD, GLS, DHL subco’s.

Informatie en prijzen

Alles inclusief voor Opel bedrijfswagens

Als je een Opel bedrijfswagen wil leasen zoeken wij het best passende leasecontract maar ook gelijk de auto die direct leverbaar is. Inclusief alle garagekosten tot aan het einde van het leasecontract!

Wij voegen daar onze service aan toe om accessoires mee te gaan leasen. Vloerplaat, wandbekleding maar ook een set mooie licht metalen velgen worden veel gekozen.

Laat je nieuwe Opel bedrijfswagen helemaal naar wens maken en stel hem samen met De bedrijfswagenadviseurs.

Waarom leasen

Het leasen van een Opel bedrijfswagen betekend voor jou iedere maand dezelfde kosten voor verzekering, belasting, reparaties en onderhoud.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bedrijfswagens hebben nog wat aanpassingen nodig om hun werk optimaal te kunnen doen. Ga er van uit dat alles mogelijk is.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ook enthousiast over het leasen van een Opel bedrijfswagen? We kunnen beschikken over de voorraad van alle dealers in Nederland.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om bij de laadruimte stil te staan.

Zeker als je wat opbergkasten wil gaan maken of bestellen. We hebben een bedrijf die voor ons de kasten van populieren hout maakt. Maar werken ook intensief samen met een Sortimo bedrijfswagen inrichter.

Kijk maar eens in deze film. Of kom eens langs voor een goed gesprek en kopje koffie in Harderwijk.

Combo, Vivaro, Movano, diesel of elektrisch? Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Neem contact op

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Opel bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik op het logo voor informatie)

fiat-logo
peugeot-bedrijfswagen-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
opel bedrijfswagen leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge