Opel bedrijfswagen leasen

Met alle keuze mogelijkheden van voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en de daarmee samenhangende voor- en nadelen in grip, laadvermogen, instaphoogte en laadhoogtes is het echt even opletten. Wij gaan in ieder geval zorgen dat je de bestelwagen kiest die bij jouw vervoersomstandigheden aansluit.

Bij de Opel Combo is dat een stuk makkelijker. De grootste uitdaging ondervinden wij op dit moment om klanten goed te adviseren die al een Opel Vivaro rijden. Want de zeer succesvolle Vivaro wordt ineens niet meer met Fiat, Renault en Nissan geproduceerd maar met Citroen, Peugeot en Toyota.  Met voor- en nadelen waar je wel bij stil wilt staan voor dat je de Vivaro gaat bestellen. Als occasionlease hebben we het 2018 nog beschikbaar. Ook kunnen we die slim aanbieden voor startende ondernemers met een zeer lage aanbetaling.

Bekijk ons Opel aanbod
opel bedrijfswagens
Opel bestelwagen leasen

Opel bedrijfswagen leasen – Combo

Wil je een Opel bedrijfswagen leasen en kies je voor de Opel Combo? Dan krijg je een mooie brede bestelwagen in verhouding tot zijn concurrenten. Althans als iedere centimeter telt. Vaak leasen we de edition uitvoering. Die is mooi compleet met zijn navigatie systeem. Maar stuur ons een bericht en we gaan op zoek naar jouw ideale combo. Met de meest scherpe leaseprijs die je vinden kan of juist lekker compleet met veel accessoires om hem zo comfortabel mogelijk te maken.

Vergeet bij de Combo niet te kiezen voor het juiste laadvermogen en trekgewicht voor de aanhanger. Er zijn een paar forse verschillen leverbaar. Verkrijgbaar in L1 en L2.

Opel Combo aanbodLees alles over de Opel Combo

Opel bedrijfswagen leasen – Vivaro

Net als bij de Opel Combo heeft de Vivaro een forse sprong gemaakt richting de kwaliteit van een Volkswagen Transporter.

Met sterke motoren en een soepel schakelende 8-traps automaat levert Opel een aandrijflijn waar ze bij Volkswagen misschien wel wat jalours op zijn.  Vaak leasen ozne prijsbewuste klanten de 1.5 diesel. Die verbruikt in de praktijk ongeveer 1 liter diesel voor 14 a 15 kilometer. Wil je meer trekgewicht voor zware lading dan is de 2.0 diesel de oplossing. Een verbruik van 1:12 zal hij in praktijk prima halen en daarmee verbruikt hij wat meer dan de 1.5  Je kan de Opel Vivaro bij ons testen met beide dieselmotoren. Kunnen we gelijk even doorpraten over het trekgewicht, want de motor bepaald of je 1.400kg, 1.800kg, 2000kg, 2.300 of 2.500kg kar mag trekken!

Opel Vivaro aanbodLees alles over de Opel Vivaro
Opel Vivaro bus leasen

Opel bedrijfswagen leasen – Movano

Over de Opel Movano kunnen we helder zijn. Dit model wordt al jarenlang gevoerd door Opel, weliswaar voorzien van kleine updates en nieuwe motoren. Het is een auto die samen met Renault is ontwikkeld. Zijn opvolger wordt samen met Peugeot ontwikkeld net zoals nu al bij de Combo en Vivaro.

Wil je met een imperiaal op een Movano werken? Bekijk dan hier onze oplossing, uitgelegd in een video.

Opel Movano aanbod

Wij helpen je de juiste Opel bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen