Opel combo leasen

Vanaf € 399,- all-inn. Onlangs vernieuwde Opel de Combo, zodat hij tot de meest moderne behoort.

Met het frisse design is de Opel Combo om te leasen een representatief visitekaartje voor jouw bedrijf. Een logische reden om de Combo L1 of L2 voor operationele lease te overwegen!

Door onze importeursafspraak over inkoop kunnen wij de Opel Combo zeer gunstig geprijsd aanbieden. Vaak werken we met een voorraad van ca. 50 stuks zodat een snelle levering geregeld kan worden. Een extra reden waarom ondernemers vaak bij ons de nieuwe Opel Combo leasen.

Lease aanbod van de Opel Combo
welke-modellen-opel-bedrijfswagen-leasen
opel combo online kopen

Dit stel vergelijken wij continue met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Vaak komt de Combo als meest gunstige uit het vergelijk door onze inkoopconditie, maar als de tijdelijke actie van de ander net even wat gunstiger is zetten we die er naast voor je. Op het oog zie je alle dat met name het front sterk afwijkend is. De vorm bij Opel is net iets ronder. Alle motorische gegevens zijn precies gelijk. Alle vijf staan ze op een mooi hoog niveau als het om comfort en luxe in de cabine gaat. Met de huidige Opel Combo heb je een interieur waarvan de ergonomie dik voor elkaar is. Zo kan je overal bij zonder telkens uit je stoel naar voren te hoeven komen. De Opel Combo inclusief onderhoud leasen? Je rijdt dan zorgenvrij met de modernste bestelauto en dat zullen ook je klanten niet onopgemerkt blijven.

Combo leaseprijs inclusief onderhoud

Opel Combo L2 in beeld gebracht om te leasen door De bedrijfswagenadviseurs

Bekijk het eigenzinnige design van de Combo, de lengte van de laadruimte en het interieur van deze bestelwagen in onze video.

opel combo leaseprijs

Kom proefrijden met de Opel Combo L1 of L2

We pakken de auto voor jij komt even bij de Opel dealer op. Zo kunnen onze klanten waarderen dat we als merk onafhankelijke eerlijk tips geven waar op te letten. Zodat jij de beste keuze kan maken.

Als we jouw uitvoering inzichtelijk hebben dan vergelijken wij de meest voordelige leasemaatschappijen voor je. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in het gebouw Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer op een kwartiertje rijden van Amersfoort en een half uurtje onder Zwolle.

Proefrit afspraak maken

Onze Opel Combo operationele lease tip: laat ons de laadruimte afwerken met een lichtgrijze vloerplaat,  dichte panelen op de zijwanden en led verlichting.

Er zitten natuurlijk sjor-ogen in de vloer maar een vastzetrail op de wanden zorgt er voor dat je de spullen echt goed vast kan zetten.

Bekijk in deze video de voor voordelen van een uitgedachte laadruimte afwerking. Als je wilt kunnen we altijd op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

online-bestelwagen-leasen

De Opel Combo is er in een korte en lange wielbasis. De L1 en L2. De korte heeft een laadlengte van 181 cm en de lange versie meet 216 cm. Wel even aandachtig kijken op welke hoogte je de beschikbare lengte nodig hebt. De fabriek meet altijd op de vloer. Wil je iets vervoeren wat 181 cm lang over de gehele hoogte is gaat dat echt alleen passen in de lange variant.

Wij helpen je de juiste Opel Combo te kiezen. Benzine, diesel of elektrisch. Doe daarom de offerte aanvraag. Van iedere lengte variant presenteren we er één online, maar in de offerte krijg je jouw ideale Comb . Neem contact met ons op om jouw ideale Opel Combo samen te stellen.

Bekijk een voorbeeld prijs Combo

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge