Opel Movano bakwagen leasen

Wanneer je een Opel Movano bakwagen met laadklep gaat leasen, heb je veel mogelijkheden voor het optimaal kiezen van de gewichten, voldoende comfort voor de bestuurder en betaal je een scherp leasetarief voor een bakwagen.

De Movano is leverbaar met voorwielaandrijving, voor achterwielaandrijving en die laatste met de keuze voor enkel-lucht of dubbel-lucht neem je contact op, zodat we naar andere merken kunnen kijken.

Bekijk de Movano bakwagen
welke-modellen-opel-bedrijfswagen-leasen

Een Movano chassis-cabine uit voorraad leasen

De Movano met meubelbak kunnen wij altijd wel uit voorraad leveren. Kant en klaar met laadbak en laadklep.

Maar vaak kiezen we ook een chassis-cabine waar nog geen opbouw op zit, dan laten we de bakwagen helemaal op maat maken. De levertijd van een Opel Movano bakwagen met laadklep leasen is ca. 6 weken langer als we hem helemaal op maat moeten laten maken.

Opel Movano bakwagen geeft veel keuze in dieselmotoren

 • De voorwielaandrijving is leverbaar met 120, 140 en 165 pk

Allemaal 4 cilinders, die qua motorkoppel niet heel veel voor elkaar onder doen. Bij een bakwagen zouden we de 120 pk niet zo snel kiezen. Je vervoert toch een behoorlijk gewicht en hebt zelfs met een dak spoiler nog steeds een behoorlijk frontaal oppervlak.

Opel Movano bakwagen leasen met de juiste opties

Omdat je zo kort op de achterwand zit komen hier rijwind geluiden snel de cabine in. Daarom is voor 59 euro een akoestisch paneel een slimme oplossing.

Wil je op termijn de bakwagen ombouwen naar een voertuig te rijden met vrachtwagen rijbewijs? Bestel dan de digitale tachograaf al vast mee! Dat moet overigens  officieel ook wanneer je met een trekhaak rijden gaat.

Stap 1

Alles lezen over de keuze van het type chassis?

Hier lees je eerst alles over laadvermogen, voorwiel- of achterwielaandrijving, dubbel-lucht. Alles wat je wilt weten voor je een chassis bestellen gaat.

Stap 2

Direct naar de leaseprijs van de Opel Movano

Er zijn oneindig veel technische variaties te maken. We tonen online de leaseprijs van de meest verkochte versie.

Stap 3

Verschillende merken vergelijken

Vergelijk alle merken bakwagens met elkaar. Vergelijk zo ook verschillende aandrijflijnen en gewichten.

iveco daily bakwagen leasen

Het is voor De bedrijfswagenadviseurs altijd mooi werk om maatwerk te leveren. Niet alleen op gebied van leasing. Maar zeker ook ten aanzien van de auto zelf! Wil je een zijdeur in de opbouw? Links of rechts? Voor of achter? Misschien een opstapje er onder? En de laadklep, wat moet die kunnen tillen? Wil je er een paar led lampen op gemonteerd hebben? Of rolstops voor containers?

We kijken met even veel precisie naar de opbouw en het chassis als we naar het gehele leasevoorstel hebben gekeken.

Wij zijn geen merkdealer, geen carrosseriebouwer en ook geen leasemaatschappij. We zijn specialist op alle drie deze aspecten en onafhankelijk tussenpersoon, alleen zo krijg jij de beste totaal deal!

Neem nu contact op voor een gratis advies op maat.

Opel Movano bakwagen leasen met onderhoud inbegrepen

Dat de technische belasting op bakwagens hoog is weet iedereen. De krachten die er op de versnellingsbak en motor staat is aanzienlijk.

Vergelijk het maar eens met je personenwagen, als je daar altijd plankgas mee de snelweg op zou rijden. Een extra reden kiezen om te kiezen voor operationele leasing zodat je nooit verrast wordt door onderhoudskosten. Althans niet bij De bedrijfswagenadviseurs, wij staan er ook bij stil dat onderhoud van de laadklep is inbegrepen!

platform cabine

Chassis of platform cabine lease?

90% van onze klanten kiezen een chassis-cabine. Toch geeft een platform-cabine unieke mogelijkheden.

Het is een super laag chassis waarbij je dan wel de wielkasten in de opbouw ziet terugkomen. Maar dit geeft aan hoe gunstig de instaphoogte is.

 • ca. 250 kg. hoger netto laadvermogen
 • aanzienlijk sneller laden én lossen
 • lagere kosten (geen kosten voor onderhoud en jaarlijkse keuring van laadklep)
 • lager brandstofverbruik door beter gestroomlijnde en lagere carrosserie
 • 35 cm. lagere laadvloer
 • lagere houderschapsbelasting

Wil je meer weten van een platform cabine? Dan kunnen we je goed adviseren en ook het vergelijk naar een Renault of Fiat maken met deze extreem lage instap.

Wij helpen je de juiste Opel Movano bakwagen te kiezen. We presenteren er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale bakwageno samen te stellen. Ongeacht het merk, ongeacht jouw vervoerswensen!

Bekijk aanbod Movano bakwagen

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
 • Beste leasemaatschappij offertes
 • Meest gunstige leasecondities
 • Merk onafhankelijk advies
 • Nagedacht over laadvermogen