Opel Vivaro-e leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs lees je nu alles over de Vivaro-e leasen. Deze elektrische Vivaro is leverbaar in alle drie lengte varianten. Reserveringen kan je nu reeds maken.

Het laadvermogen kan je verhogen tot 1.275 kg en uniek is zijn trekgewicht van een aanhanger. Het maximale geremde trekgewicht bedraagt 1.000 kg!

Bekijk ons aanbod van de Opel Vivaro-e
welke-modellen-opel-bedrijfswagen-leasen
opel vivaro-e 75 kWh

Opel Vivaro-e leasen met juiste accupakket

Bij ons bestel je de Vivaro-e en we bieden je keuze uit twee lithium-ion batterijpakketten. De meest voordelige heeft een capaciteit van 50 kWh en een actieradius van 230 kilometer (WLTP). De iets duurdere versie krijgt een 75 kWh-batterij en zo krijg je een actieradius tot zelfs 330 kilometer (WLTP).

Via 100 kW DC-laadstations is deze 50 kWh-batterij in maar 30 minuten tot 80 procent opgeladen. Bij de 75 kWh-batterij duurt dat natuurlijk iets langer, ca. 45 minuten totaal. Je kan afhankelijk van de afstanden die dagelijks maakt en de beschikbare tijd die je in calculeert om de batterij op te laden, kiezen voor de standaard 7,4 kW-lader (1-fase) of de optionele 11 kW lader (3-fase).

Pluspunten van de Opel Vivaro-e leasen

Net als de gewone diesel is de elektrische Vivaro-e uitgerust met uitzonderlijk goed werkende rijhulpsystemen die het rijgemak en de veiligheid verbeteren.

Als aanvulling op het head-up display biedt de Vivaro-e ook een rijstrookassistent (Lane Keep Assist). Maar ook verkeersbordenherkenning (Extended Traffic Sign Recognition), vermoeidheidsherkenning (Drowsiness Alert), semi-adaptieve cruise control. En een botspreventiesysteem met automatische remassistent (Forward Collision Alert met Automatic Emergency Braking).

opel vivaro-e leasen L1

De Vivaro-e rijdt net zo als de dieselversie. Dus geen zorgen hierover. De wegligging is neutraal omdat het accupakket onder de auto is gemonteerd. Dat zorgt voor een lekker laag zwaartepunt merkten we bij onze testrit.

Van elektrische auto’s weten we dat ze zo ‘heerlijk stil’ zijn. Dat is de Vivaro-e dan ook, maar met name bij lagere snelheden. Op de snelweg hoor je meer geluiden van de banden en windgeruis. Feitelijk net zo veel als bij een diesel.

Kom proefrijden met de Opel Vivaro-e of zijn concurrent.

Omdat wij bij De bedrijfswagenadviseurs al langer ervaring hebben met elektrische bestelwagens dan de Opel dealer zullen we net wat verder gaan in ons advies.

Sterker nog, we vertellen je met het zelfde gemak over andere merken en oplossingen.  Onze financiële kant maakt fiscale mogelijkheden helder. Niet als verkoopverhaal gebruteerd maar wat het netto voor jouw onderneming doet. Onze klanten waarderen het dat we meer doen dan alleen even laten proefrijden.

Als we de uitvoering helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Neem contact met ons op zodat we je kunnen contacten als de Vivaro-e beschikbaar is voor een proefrit.

De bedrijfswagenadviseurs zijn met hun kantoor gevestigd in Harderwijk. We zijn altijd in de gelegenheid bij jouw bedrijf langs te komen voor een goed gesprek.

Ik wil graag een proefrit maken met de Vivaro-e

Actieradius Opel Vivaro-e

Met de e-remote controlefuncties van Opel Connect kan jij als bestuurder met jouw smartphone de laadstatus van de batterij controleren, een laadsessie plannen of  gewoon even het interieur koelen of voorverwarmen als de Vivaro-e nog aan de laadpaal hangt.

Dit is een handige gadget die er voor zorgt dat je niet zo maar stil komt te staan. Je kan wel veel meer dan die 300 kilometer op een dag rijden. Een kwestie van tijdig aan de juiste laadbron koppelen!

elektrisch busje leasen
hoe ver kom je met een elektrische bestelbus

Vivaro-e leasen met navigatiesysteem

De Opel Vivaro-e heeft zelfs sensoren die jou als berijder tijdens het parkeren waarschuwt voor naderende obstakels aan de voor- en achterkant en in de dode hoek.

Afhankelijk van de uitvoering wordt het beeld van de 180-graden achteruitkijkcamera weergegeven op een 7-inch groot touchscreen van het navigatiesysteem.

Dit is een Multimedia Radio voorzien van Multimedia Navi Pro. Het bestaat uit een 7,0-inch touchscreen en smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google beschikbaar gesteld in Nederland).

Onze Vivaro-e lease tip:

Kies voor een lichtgewicht laadruimte pakket. Met name in gewicht van de wanden kan je goed wat winnen.

En als je kiest voor een bedrijfswageninrichting let er dan op dat deze niet van staal is. Onze partner Sortimo levert lichtgewicht composiet bedrijfswageninrichtingen waardoor je actieradius minimaal beperkt wordt.

Bekijk in onze video om de beelden van een mooie laadruimte afwerking te zien. Als je wilt kunnen we speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Wij helpen je de juiste elektrische Vivaro -e te kiezen. Neem contact met ons op om jouw ideale Vivaro-e samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge