Over De bedrijfswagenadviseurs
Over De bedrijfswagenadviseurs

Over ons

De bedrijfswagenadviseurs is ontstaan door de toenemende behoefte van ondernemers om bedrijfswagens te leasen zonder tussenkomst van de dealer. Zeker door de complexe en snel veranderende wetgeving voor bestelwagens!

Voor het organiseren van een nieuwe bedrijfswagen en het leasecontract. Of het inrichten van een wagenpark beleid. Zonder tussenkomst van een autoverkoper uit de showroom. Lees hier meer over ons.

Lees wat ons uniek maakt

Koen Versteeg | eigenaar | adviseur

Ik heb na mijn studie enkele jaren in de financiële dienstverlening gewerkt.  Als liefhebber van auto’s al snel de overstap gemaakt naar de leasewereld. Eerst als financieel controller bij landelijk grootste leasemaatschappij. Vervolgens als adviseur omdat het contact met de klanten iets is wat ik graag wilde ervaren. En dat is goed bevallen.

Mijn expertise is het analyseren van leasecontracten en inmiddels weet ik veel van bestelwagens. Daardoor komen we altijd tot de beste leaseofferte. Juist ook als het een wat uitdagender traject is kan je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en service tot in het laatste detail. Dat is ook wat klanten over ons vertellen. Met passie en betrokkenheid zorgen wij dat jij de juiste keuze kunt maken.

Michel van de Scheur | eigenaar | adviseur

Ik heb 25 jaar ervaring in de automotive sector met bedrijfswagens als specialisme. Het is nooit eenvoudig geweest om de juiste keuze bedrijfswagen te kiezen. Als ik zelf een investering ga doen zoek ik het tot in detail uit wat er kan en hoe het precies zit. Zoals onlangs nog bij een nieuwe mountainbike. Ik vind het heerlijk om uren lang reviews en testen te vergelijken zodat ik zeker weet dat ik geen verkeerde keuze maak.

Omdat ik inmiddels alles wel weet van bestelwagens kan ik vergelijkingen en tips goed bespreken met onze klanten. Dat scheelt ze een enorm pak werk. Graag neem ik je mee in het volledige traject van keuze tot en met aflevering. Extra laadvermogen, een laadruimte inrichten of je nieuwe bus beletteren?

Een gesprek levert je altijd nieuwe inzichten op! Een onafhankelijk expert in leasing en bedrijfswagens in één persoon, dat werkt.

Siegfried Kraaijeveld | adviseur

Met 5 jaar ervaring in de wereld van de bedrijfswagen inrichtingen kan ik alle modellen voertuigen wel dromen. Ondernemers vertellen mij dat het uniek is om praktijk ervaring te ervaren voor de laatste details. Hoe mooi de cabine ook is, in de laadruimte is waar het wat mij betreft gebeurd!

Bij de klant op bezoek gaan is wat ik nog steeds het leukste vindt. Zo leer ik iedereen natuurlijk het beste kennen. Al blijft het ook bijzonder telkens te ervaren met hoeveel vertrouwen ondernemers online zaken doen. Online met natuurlijk een persoonlijke aanpak, maatwerk welke we telefonisch bespreken en ik altijd netjes per e-mail zal uitwerken.

Nanne Bekkema | freelance | adviseur

Na 26 jaar werken bij de Mercedes-Benz bedrijfswagendealer in Apeldoorn heb ik het besluit gemaakt mijn eigen bedrijf, Bekkema Mobiliteit, te starten. Bij de dealerbedrijven zie je meer en meer dat het gaat draaien om randzaken. Het toevoegen van extra marge op de korte termijn, terwijl ik juist opgegroeid ben met de overtuiging dat wanneer je het beste advies voor de klant geeft je uiteindelijk meer bereikt. Een grotere klantenkring, meer rendement en vooral meer voldoening door een oprecht advies.

Ik ben van ieder merk en model uitstekend op de hoogte. Binnen mijn netwerk kan ik zoeken naar betrouwbare gebruikte voertuigen. Deze worden indien gewenst voorzien van een financieel leasecontract. De samenwerking met De bedrijfswagenadviseurs zorgt ervoor dat ik mijn relaties de beste operationele leasedeals kan aanbieden. Vergelijk bij de meest gekozen leasemaatschappijen van Nederland en het onderhoud gewoon bij je eigen dealer.

Het meest enthousiast word ik van de gesprekken bij de ondernemers aan tafel, ongeacht of dat gesprek in de vergaderzaal of aan de keukentafel is! In de regio Apeldoorn, Deventer en Zwolle ben ik direct beschikbaar voor een serieus gesprek bij jou op het bedrijf.

Zodat jij niet langs de dealer hoeft voor het samenstellen van de auto om deze vervolgens naar allerlei leasemaatschappijen te sturen. Wat op zich nog een overzichtelijk klusje lijkt pakt al sneller complex uit.

Wij bespreken ook de  onderwerpen die de verkoper niets zal opleveren. Zoals zaken rondom technische over belading, wettelijke tachograafplicht en fiscale bijtelling bij grijs kenteken.

Laten we duidelijk zijn, we hebben veel respect voor de accountmanagers bij de gedreven bedrijfswagendealers, daar werken we dan ook intensief mee samen.

De bedrijfswagenadviseurs gaan echter een stap verder, door alle merken mee te nemen in de analyse voor het optimale wagenpark en een volledig gesprek te voeren van ondernemer tot ondernemer.

Onze aanpak, onderbouwd advies

Als ondernemer neem je regelmatig risico’s als dat goed is voor de onderneming. Je wilt echter geen onnodige risico’s lopen die grote gevolgen hebben voor je bedrijfsactiviteiten. Geld steken in de aanschaf van een (flink) aantal bedrijfswagens is zo’n risico. Liquiditeit van  je onderneming staat bovenaan je prioriteitenlijstje,  dus doe je geen gekke dingen met je bedrijfskapitaal. Veel ondernemingen maken een afweging en besteden activiteiten die niet direct zijn gerelateerd aan de core business  van het bedrijf uit aan gespecialiseerde markt partijen. Dat geldt ook in de afweging voor de aanschaf, het beheer en het onderhoud van een eigen bestelwagens in het wagenpark.

Wat voor ons een feit is dat er experts zijn op gebied van leasing en dat er experts zijn op gebied van bedrijfswagens als product. Maar de combinatie van beiden zijn wij nog niet tegengekomen!

Gratis prijsvergelijk aanvragen
kosten Elektrische bedrijfswagen leasen

wij leveren alle merken

(klik op logo voor informatie)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-leasen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge