Over De bedrijfswagenadviseurs
Over De bedrijfswagenadviseurs

Over ons

De bedrijfswagenadviseurs is ontstaan door de toenemende behoefte van ondernemers om bedrijfswagens te leasen zonder tussenkomst van de dealer.

Voor het organiseren van een nieuwe bedrijfswagen en het leasecontract. Of het inrichten van een wagenpark beleid. Zonder tussenkomst van een autoverkoper uit de showroom. Lees hier meer over ons.

Daarnaast zien wij succesvolle bedrijven zoals Coolblue de online verkoop combineren met een kennisniveau die de verwachting van klanten overtreft. De bedrijfswagenadviseurs geven je een snelle online service, volledig gericht op bestelwagens en leasing.

Koen Versteeg

Koen heeft na zijn studie enkele jaren in de financiële dienstverlening gewerkt. Als liefhebber van auto’s heeft Koen de overstap gemaakt naar de leasewereld. Eerst in een financiële rol en vervolgens als adviseur. Koen is gespecialiseerd in lease en verzorgt graag de beste leaseofferte. Je kan altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en service tot in het laatste detail. Dat is ook wat klanten over ons vertellen. Met passie en betrokkenheid zorgen wij dat u de juiste keuze kunt maken.

Michel van de Scheur

Michel heeft 25 jaar ervaring in de automotive sector met bedrijfswagens als specialisme. Het is niet eenvoudig om de juiste keuze bedrijfswagen te kiezen. Michel neemt je mee in het volledige traject van keuze tot aflevering. Een auto inrichten of beletteren? Een gesprek met Michel levert je altijd nieuwe inzichten op! Een onafhankelijk expert in leasing en bedrijfswagens in één persoon, die kom je nergens anders tegen.

De beste deal

Wij gaan verschillende offertes aanvragen en de beste deal voor je regelen!

Alles is er bij ons op gericht dat we in een zo kort mogelijke tijd de allerbeste deal boven tafel halen. Hiermee gaan we in een fractie van de tijd die je er zelf aan zou besteden een veelvoudig aantal vergelijkingen maken. Alleen al de doordachte samenstelling van de bestelauto zorgt voor interessante besparingen. Het vergelijken van merk, leveranciers en  leasemaatschappijen is onze dagelijkse taak en absolute expertise. Over de bestelauto maar ook de inrichting van de laadruimte!

Gratis prijsvergelijk aanvragen

Zodat jij niet langs de dealer hoeft voor het samenstellen van de auto om deze vervolgens naar allerlei leasemaatschappijen te sturen. Wat op zich nog een overzichtelijk klusje lijkt pakt al sneller complex uit.

Wij bespreken ook de  onderwerpen die de verkoper niets zal opleveren. Zoals zaken rondom technische over belading, wettelijke tachograafplicht en fiscale bijtelling bij grijs kenteken.

Laten we duidelijk zijn, we hebben veel respect voor de accountmanagers bij de gedreven bedrijfswagendealers, daar werken we dan ook intensief mee samen.

De bedrijfswagenadviseurs gaan echter een stap verder, door alle merken mee te nemen in de analyse voor het optimale wagenpark en een volledig gesprek te voeren van ondernemer tot ondernemer.

Onze aanpak, onderbouwd advies

Als ondernemer neem je regelmatig risico’s als dat goed is voor de onderneming. Je wilt echter geen onnodige risico’s lopen die grote gevolgen hebben voor je bedrijfsactiviteiten. Geld steken in de aanschaf van een (flink) aantal bedrijfswagens is zo’n risico. Liquiditeit van  je onderneming staat bovenaan je prioriteitenlijstje,  dus doe je geen gekke dingen met je bedrijfskapitaal. Veel ondernemingen maken een afweging en besteden activiteiten die niet direct zijn gerelateerd aan de core business  van het bedrijf uit aan gespecialiseerde markt partijen. Dat geldt ook in de afweging voor de aanschaf, het beheer en het onderhoud van een eigen bestelwagens in het wagenpark.

Wat voor ons een feit is dat er experts zijn op gebied van leasing en dat er experts zijn op gebied van bedrijfswagens als product. Maar de combinatie van beiden zijn wij nog niet tegengekomen!

leaseprijs compacte bestelwagens vergelijken

Advies over een bedrijfsauto of een leasecontract?

Michel en Koen helpen jou direct op weg.

Contact

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen
opel-vivaro-dubbelcabine-review
peugeot-expert-dubbelcabine
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-dubbelcabine
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen
Review 1
Uitstekende adviezen. Prettige mensen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en daar wordt adequaat op gereageerd. Leveren ook goede "nazorg". Warm aanbevolen!
Gert Stoer – Brouwerij de Snor
Review 2
We wilden de nieuwe Transporter graag 's avond ophalen. Geen enkel probleem bij De bedrijfswagenadviseurs. Reclame er op, inrichting er in. Aan alles is gedacht.
Kasper Fenthur – Doorfix Europe
Review 3
Werkelijk hèt adres als je op zoek bent naar een bedrijfswagen. Een verademing als het gaat om betrokkenheid en persoonlijk contact. Echt zoals gewenst en boven verwachting. En uiteraard perfect advies, denken zeer actief mee, en krijgen veel voor elkaar! Een absolute aanrader!!
Martin Chambon – Wickedlasers