Peugeot bedrijfswagen leasen

Waar Peugeot voorheen vooral werd gekozen door de ZZPér en startende ondernemer om zijn lage instapprijs zien we de modellen steeds meer opschuiven richting de premium bestelwagenmerken. Er is veel aandacht voor comfort achter het stuurwiel, de vormgeving en gebruikte instrumenten van het dashboard zijn sterk afgeleid van de personenwagens.

Bekijk ons Peugeot aanbod
peugeot e-expert verschillen
Peugeot bestelbus leasen

Peugeot Partner leasen

En het fijne bij Peugeot is dat opties zoals een achteruitrijcamera en full-map navigatie goed betaalbaar zijn. Zet je comfort, uitstraling en een gunstige leaseprijs bovenaan je lijst dan mag de Peugeot zeker niet ontbreken bij ons leaseprijs vergelijk.

We werken samen met ongeveer 30 dealerbedrijven alleen al voor Peugeot. Grote kans dat we jouw ideale Partner binnen 2 weken kunnen leveren. Zelfs een L2 met automaat weten we altijd wel te vinden.

Peugeot Partner aanbod

Peugeot Expert leasen

De Peugeot Expert bezorgde het merk de titel bestelauto van het jaar 2019. Net als bij de Partner heeft de Expert een forse sprong gemaakt richting de kwaliteit van een Volkswagen en Mercedes-Benz.

Met name de dynamische uitstraling en zuinige motor waren voor ons zelf de reden om een Expert te gaan rijden. Het brandstofverbruik van de stille 1.5 diesel is op de korte ritjes 1:12 en op de snelweg zelfs 1:15 of nog zuiniger! Dat is ons met weinig andere nog gelukt. Kies je voor een luxe dubbelcabine dan zou de 2.0 liter ons advies zijn. Sterke motoren en een 8-traps automaat levert altijd veel rijplezier op. Advies geven doen we op basis van de 25 jaar ervaring met bestelwagens rijden.

. Of leen hem voor een dagje. Kunnen we gelijk even doorpraten over het trekgewicht, want de motor bepaald of je 1.400kg, 1.800kg, 2000kg, 2.300 of 2.500kg aanhangers mag aankoppelen.

Peugeot Expert aanbod
Peugeot bus met onderhoud leasen

Peugeot Boxer leasen

Dit model wordt al jarenlang gevoerd door Peugeot, voorzien van kleine updates en de nieuwste motoren. De Boxer is wordt vaak als ideale bestelwagen gezien voor o.a. koeriersdiensten omwille van zijn lage leaseprijs en vierkante laadruimte. Wil je de Boxer met een imperiaal uitrusten? Kan dan eens voor de oplossing die wij in deze video laten zien!

Peugeot Boxer aanbod

Wij helpen je de juiste Peugeot bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen