Peugeot bedrijfswagen leasen

De Peugeot Partner, Expert en Boxer zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Er zijn heel wat ondernemers je voor gegaan zijn en een Peugeot bedrijfswagen leasen.

Er is veel aandacht voor comfort achter het stuurwiel, de vormgeving en gebruikte instrumenten van het dashboard zijn sterk afgeleid van de personenwagens.

Peugeot bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Peugeot bedrijfswagen te kiezen.

  • Merk onafhankelijk advies
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk leasemaatschappijen
  • Nagedacht over laadvermogen

Populaire Peugeot bedrijfswagens

Alle kleine en middelgrote bestelwagens van Peugeot zijn razend populair door hun lage prijs en moderne vormgeving. De Partner en Expert hebben ook op gebied van elektrische aandrijving veel te bieden. De Boxer is er als XL besteller, niet zo modern maar wel lekker ruim en met een lage instap in de laadruimte. Doorgaans hebben we voor Peugeot de meest lage leasetarieven.

peugeot bedrijfswagen leasen

De Peugeot Partner is lekker vierkant in de laadruimte. In het interieur heeft hij een opvallend klein stuur, daardoor heb je wel wat meer ruimte voor je benen in de cabine. Al met al een fijne bestelwagen!

Informatie en prijzen
peugeot bedrijfswagen lease

De Peugeot Expert behoort tot de meest comfortabele. Net niet de allergrootste, maar juist daar dankt hij zijn comfort aan. De kwaliteit van de materialen is goed op orde en de prettige stoelen maken het tot een mooie keus.

Informatie en prijzen
peugeot bestelwagens leasen

De Boxer is wordt gekozen als de laadruimte belangrijker is dan de cabine. Met een lage instap, opmerkelijk brede laadvloer en vierkante wanden biedt hij veel ruimte voor zijn geld. Verkrijgbaar in 4 lengtes.

Informatie en prijzen

Alles inclusief voor Peugeot bedrijfswagens

Als je een Peugeot bedrijfswagen wilt leasen zal operationele lease op lange termijn de laagste kosten voor je bedrijf realiseren. Alles is dan inclusief, verzekering, garagekosten, afschrijving. Alleen de brandstof betaal je zelf.

Wij voegen daar onze dienst aan toe om accessoires mee te gaan leasen. Wij geven advies over oplossingen ontstaan uit eigen ervaring. En we zorgen er voor dat je deze niet alleen mee kan leasen maar ook bij de aflevering al zijn aangebracht. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk kan gaan rijden met je nieuwe Peugeot bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een Peugeot bedrijfswagen doe je het liefste met alle kosten inbegrepen. Nooit meer een factuur van de garage en iedere maand vaste lasten.

Lees meer

Accessoires leasen

De meeste bedrijfswagens passen we nog iets aan voor het vervoer dat er gedaan er mee gedaan wordt. Een imperiaal, trekhaak of dubbel-cabine is zo gemonteerd.

Lees meer

Lease uit voorraad

Ben jij ook enthousiast over het leasen van een Peugeot bedrijfswagen? We zoeken altijd de auto uit de landelijke voorraad, zodat we snel kunnen afleveren.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om overal bij stil te staan

Bijvoorbeeld of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben wat vragen die ontstaan zijn uit ervaring. Deze bespreken we samen.

Partner, Expert of Boxer. Wij gaan verschillende offertes voor je vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering tot aan de deur.

Neem contact op

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Peugeot bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik op logo voor meer informatie)

peugeot-bedrijfswagen-logo
fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge