Peugeot Berlingo leasen?

De nieuwe Berlingo is natuurlijk geen Peugeot maar een Citroën. Niet gek als jij je even vergist want dit model is gelijk aan de Peugeot Partner, Opel Combo en de Toyota ProAce City. Met de Citroën kies je voor een net iets ander design aan de voorzijde. Het stuurwiel is samen met die van Peugeot iets kleiner, even wennen maar daarna toch erg prettig. Dat is wat de meeste van onze klanten vinden die een Citroën Berlingo leasen bij ons.

Ga je vanaf 286 euro een Berlingo (of partner-) leasen dan is het goed om te weten dat dat wij deze als meest voordelige inkopen voor jou. We organiseren 20% korting de aankoopprijs. Dit geldt voor alle modellen. En regelmatig krijgen we nog eens 1.000 euro extra korting op een model welke een paar weken in de showroom heeft gestaan.

Bekijk ons Berlingo aanbod
citroen bedrijfswagen leasen
Peugeot berlingo leasen interieur

Nieuwe Peugeot berlingo leasen? Modern design, veel comfort, scherpe prijs.

Bij De bedrijfswagenadviseurs weet je zeker dat overal aan is gedacht. Excuus dat we weer de Peugeot als Berlingo uitvoeren, maar goed we zijn ook geen dealer maar merk onafhankelijk adviseur. De korting is waar het om gaat, op een nieuwe, extra korting op een showmodel, de beschikbaarheid van een occasion. Maar bel ons ook voor advies over de inrichting van de laadruimte, die kan je namelijk gewoon mee leasen.

Onze Berlingo lease tip: Wees voorzichtig met het bestellen van en zwarte. In de eerste week ziet het er schitterend uit, maar na verloop van tijd zie je alle krasjes er op. Niet zo fraai in het gebruik, maar ook bij het inleveren van de auto bij de leasemaatschappij wordt een goede kras eerder opgemerkt. Dan bij een grijze of witte versie.

De overbelasting indicator van de Berlingo en natuurlijk ook van dat model van Peugeot, is het rijhulpsysteem dat je waarschuwt als de maximaal toegestane gewichten worden overschreden. De belading kan zowel vanuit de laadruimte als vanuit de cabine worden gemeten

peugeot berlingo leasen

Kom proefrijden met de Peugeot Berlingo

Kom gerust bij De bedrijfswagenadviseurs in Harderwijk proefrijden. En ja dan mag je kiezen of het de versie van Peugeot is of dat andere merk! Of zullen we anders even naar jou toe rijden? We geven je tips uit de praktijk en laten je ook de diverse motorvarianten proberen als je dat wilt.

Als we de uitvoering gekozen hebben gaan we over tot het vergelijken bij de meest succesvolle leasemaatschappijen. Dat kost je niets maar levert je wel mooi de beste deal op! Deze week dan even proefrijden?

Proefrit afspreken? Bel gerust

Wij helpen je de juiste Berlingo te kiezen.

Bekijk het aanbod Berlingo

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen