Peugeot Boxer bedrijfswagen leasen

De Boxer is een goede keuze wanneer je een lage instap kiest bijvoorbeeld, of veel laadvermogen op kenteken wilt hebben.

De Peugeot Boxer leasen is al jarenlang een slimme keuze als het om de prijs gaat. Daarmee behoort hij overigens niet meer tot de meest recente bedrijfswagen in het segment van de grote bestelwagens. Maar soms maakt dat ook niet uit.  De Boxer is er niet met achterwielaandrijving.

Bekijk ons Boxer aanbod
verlengde peugeot boxer leasen

Welke Peugeot Boxer moet ik leasen? Pro, premium, Asphalt.

En welke afmeting? Kijk eens naar de meest korte versie. Deze is zeer wendbaar, past in vrijwel ieder parkeervak maar is door zijn breedte, hoogte en vierkante vorm wel een ruime bestelbus .

Volkswagen is bij de Crafter gestopt met de levering van de korte versie. Mercedes-Benz zal dat binnenkort ook doen. De reden om nu een Peugeot Boxer L1 operationeel te leasen.

Juist meer ruimte nodig? Dan is de lengte 4 de ideale bedrijfsbus, door zijn lagere eigen gewicht heb je een hoog laadgewicht op kenteken staan. Onze tip: Wel even een paar sidebars door ons laten monteren ter voorkoming van schade.

Elektrische variant Peugeot Boxer aangekondigd

Tijdens de bedrijfsautoshow in Birmingham van 2019 toonden zowel Citroën als Peugeot elektrische bedrijfswagens: de Jumper en de Boxer. Veel informatie laat Groupe PSA nog niet weten; het gaat volgens het Franse concern altijd nog om ideeën over definitieve productieversies.

Wel noemen de Franse merken dat de actieradius van de lengtevarianten L1 en L2 op 225 kilometer moet zijn. De L3- en L4-smaken zouden 270 kilometer ver moeten kunnen komen op een volle lading. Hoe groot het accupakket is en hoe krachtig de elektromotoren zijn, is vooralsnog niet bekend. Wel weten we dat de stekkerbussen net als de reguliere versies én het origineel van Fiat (de Ducato) in het Italiaanse Val di Sangro gebouwd gaan worden.

Graag wil ik meer weten over de elektrische Peugeot Boxer
elektrische boxer

Deze 3 vergelijken wij telkens met elkaar omdat ze namelijk uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Juist is soms de tijdelijke actie van de één net even wat scherper. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een gunstigere restwaarde.

Bekijk hier de brochure van de Peugeot Boxer.

Onze Boxer operationeel lease tip:

Een laadruimte pakket voor de afwerking. Het voorkomt schade aan de auto en je goederen!

Vloerplaat, wandbekleding en een paar meter bindrails.

Bekijk in onze video hoe het er uit kan zien.

Wij helpen je de juiste Peugeot Boxer te kiezen. Van ieder model presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Boxer samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge