Peugeot e-Expert voorraad

6 oktober 2022


Oktober 2022 leverbaar – Koop of Lease

De aankoop of leasing van een elektrische bestelwagen zoals de Peugeot e-Expert is een populaire keuze nu de diesel prijzen onevenredig hoog zijn. Wij hebben er vorig jaar een heel aantal besteld en ze zijn nu direct beschikbaar.

Wat we voor je doen: nog even telefonisch brainstormen wat elektrisch rijden voor jouw bedrijf doet. We hebben het dan vaak over de kosten en mogelijkheden van het opladen, kosten en advies over een laadpaal en natuurlijke de opkomende regelgeving voor emissievrije zones. Ben je klaar om elektrische te gaan met je nieuwe bestelwagen? Dan hebben we de e-Expert leverbaar met de 75kWh accu in de juiste wielbasis!

Adviseur spreken
Technische gegevens e-Expert, e-Jumpy, ProAce electric, Vivaro-e

Zwart en grijs metallic

Er komen later dit naar nog een paar witte binnen, wat we direct beschikbaar hebben is de kleur zwart metallic en grijs metallic!

  • Zwart metallic: L2: + comfort wand + connected pakket
  • Zwart metallic: L2 & L3: + Lederen stuurwiel + connected pakket + comfort wand + Moduwork + 17″ lichtmetalen velgen ‘Phoenix Gris Eclat’ + Pack Look 
  • Gris platinum: L2: + comfort wand + connected pakket

Prijzen conform prijslijst Peugeot importeur

Of operationeel leasen uit onze voorraad?

Traditioneel werd er veel gekocht of financial lease toegepast. Wij kunnen hier in voorzien. Zelf zijn we sterk in het onderhandelen met leasemaatschappijen over de operationele inzet. Hieronder tref je de links naar de prijsindicaties aan.

Laadruimte afwerking, imperiaal etc.

Desondanks een aantal van deze e-experts al heel compleet zijn, met onder andere licht metalen velgen en de bumpers in kleur gespoten kunnen we deze nog verder aankleden.

Denk dan aan de afwerking van de laadruimte, dubbele bodem, Sortimo kasten, imperiaal of wat je dan ook zou bedenken!

peugeot expert l2 leasen