2 december 2022


Operationeel lease tot 25-2-2026

Met veel enthousiasme besteld maar het afgelopen toch al weer te klein gebleken. Daarom inzetbaar voor een ander ondernemer, deze 2022 Peugeot Partner!

Overname betekend een net iets kortere looptijd dan gebruikelijk maar vooral nog gebruik maken van de hele lage rentestand begin 2022! Daarom is het leasetarief 479 euro per maand voor 15.000 kilometer per jaar.

Rij de komende 4 jaar lekker luxe

In de basis al een heel comfortabel rijdende bestelwagen, zeker met de 100pk diesel. Die natuurlijk voldoet aan de Euro6 uitstootnorm.

  • Connect Nav met DAB+
  • Vernismetaallak Gris Artense
  • Lederen stuurwiel inclusief audiobediening
  • Pack Visibilité

Geschikt voor transport

De laadruimte is afgewerkt om goederen en auto te beschermen.

Door het aanbrengen van de anti slip betonplexvloerplaat, zijwandbescherming en achterdeurbescherming. De sjorogen op de vloer gebruik je voor het stevig vast sjorren.

Voor dat je deze Partner gaat leasen?

Natuurlijk met de huidige eigenaar over het verwijderen van de stickers en even netjes poetsen van de wagen. De actuele kilometertellerstand en schadevrije toestand. En hoe snel hij hem missen kan.

Van jou hebben we in ieder geval de jaarcijfers van 2021 nodig. Heb je een eenmanszaak dan ook de inkomsten belasting aangifte. Indien je werkzaam bent in de logistieke sector hoeft dat geen probleem te zijn. Onze administratiekosten bedragen 250 euro voor het overzetten van het leasecontract.

Meer over bedrijfswagen leasen