Renault Master bakwagen leasen

Wanneer je een Renault Master bakwagen met laadklep gaat leasen, heb je veel mogelijkheden voor het kiezen van het laadvermogen, accessoires voor aan boord en betaal je niet onbelangrijk een mooi scherp leasetarief voor een bakwagen.

De Master is leverbaar met alle aandrijflijnen. Voorwiel- achterwielaandrijving en die laatste met de keuze voor enkel-lucht of dubbel-lucht.

Bekijk de Master lease indicatie
renault master bakwagen leasen
Renault Master bakwagen laadklep leasen

Een Master chassis-cabine uit voorraad leasen

De Renault Master met laadbak voorzien van laadklep kunnen wij altijd wel uit voorraad leveren.

Vaak kiezen onze klanten er voor een chassis-cabine waar nog geen opbouw op zit, dan laten we jouw bakwagen helemaal op maat maken. De levertijd van een Renault Master bakwagen met laadklep leasen is ca. 5 weken langer als we hem helemaal op maat gaan laten maken.

Renault Master bakwagen geeft je de keuze in vermogens

 • De voorwielaandrijving is te leveren in 135, 150 en 180 pk.
 • De achterwielaandrijving is te leveren in 130, 145 en 165 pk.

Ze doen qua motorkoppel niet veel voor elkaar onder. Bij achterwielaandrijving zouden wij minimaal de 145 pk kiezen. Je vervoert toch een aanzienlijk gewicht en hebt zelfs met een dak spoiler nog steeds een behoorlijk oppervlak qua windvangen.

Stap 1

Alles lezen over de keuze van het type chassis?

Hier lees je eerst alles over laadvermogen, voorwiel- of achterwielaandrijving, dubbel-lucht. Alles wat je wilt weten voor je een chassis bestellen gaat.

Stap 2

Direct naar de leaseprijs van de Renault Master

Er zijn zeer veel technische opties te kiezen. We tonen online de leaseprijs van de meest verkochte versie.

Stap 3

Verschillende merken vergelijken

Vergelijk alle merken bakwagens met elkaar. Vergelijk zo ook verschillende aandrijflijnen en gewichten.

Het is voor De bedrijfswagenadviseurs altijd aangenaam werk om maatwerk uit te denken. Niet alleen op gebied van leasing. Maar juist ten aanzien van de auto zelf! Wil je een zijdeur in de opbouw? Rechts of links? Voor of achter? Misschien een opstap er onder? En de laadklep, wat moet die aan gewicht kunnen tillen? Wil je er een paar led lampjes op gemonteerd hebben? Of rolstops voor container?

We kijken met even veel precisie naar de opbouw en het chassis als we naar het gehele leasevoorstel voor je hebben gekeken.

Wij zijn geen merkdealer, geen carrosseriebouwer en zelfs geen leasemaatschappij. We zijn de specialist op alle drie deze aspecten en onafhankelijk tussenpersoon. Want alleen zo krijg je als klant de beste totaal deal!

Neem nu contact op voor een gratis advies op maat.
renault master red edition bakwagen

Renault Master bakwagen leasen met onderhoud inbegrepen

Dat de technische belasting op bakwagens aanzienlijk is weten we wel. De krachten die er op de versnellingsbak en motor staat is soms fors.

Vergelijk het maar eens met je personenauto, als je daar altijd plankgas mee de snelweg op zou rijden. Een extra reden kiezen om te kiezen voor operationele leasing zodat je nooit verrast wordt door onderhoudskosten. Althans niet bij De bedrijfswagenadviseurs, wij staan er ook even bij stil dat onderhoud van de laadklep is inbegrepen!

Chassis of platform cabine lease?

90% van de klanten kiest een chassis-cabine. Toch geeft een platform-cabine unieke mogelijkheden.

Het is een zeer laag chassis waarbij je de wielkasten in de opbouw ziet terugkomen. Maar dit geeft aan hoe laag de instaphoogte is.

 • ca. 250 kg. hoger laadvermogen
 • aanzienlijk sneller laden én lossen
 • lagere kosten (denk aan kosten voor onderhoud en jaarlijkse keuring van laadklep)
 • lager brandstofverbruik door beter gestroomlijnde en lagere carrosserie
 • 30 tot 35 cm. lagere laadvloer
 • minder houderschapsbelasting

Wil je meer weten van een platform cabine? Dan kunnen we je goed adviseren en ook het vergelijk naar een Opel of Fiat maken met deze super lage instap.

platform cabine

Wij helpen je de juiste Renault Master bakwagen te kiezen. We presenteren er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale bakwageno samen te stellen. Ongeacht het merk, ongeacht jouw vervoerswensen!

Bekijk aanbod Renault Master

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
 • Beste leasemaatschappij offertes
 • Meest gunstige leasecondities
 • Merk onafhankelijk advies
 • Nagedacht over laadvermogen