Renault bedrijfswagen leasen

Bij Renault kan je kiezen voor de ultra korte Kangoo tot de mega lange Master. Een merk waar je eigenlijk alles kan vinden. Ga je een Renault bedrijfswagen leasen dan vind je niet een uitgesproken karakter in de bestelwagen. Maar onder het motto “goed is goed” is het een merk waar we veel van leveren aan onze klanten.

Bekijk ons Renault aanbod
Renault bedrijfswagen leasen
Reault Kangoo bestelwagen leasen

Renault Kangoo operational lease

De conceptcar geeft uitsluitend een voorproefje voor het design van de aanstaande Kangoo, want ook over de elektrische aandrijflijn geeft Renault nog geen enkele details weg. Maar het wordt een zeer gewilde Renault bedrijfswagen om te leasen. De nieuwe, derde generatie Kangoo komt eind 2020 op de markt en het is aannemelijk dat naast de elektrische Z.E.-versie ook varianten met verbrandingsmotoren zullen verschijnen.

Renault Kangoo aanbod

Renault Trafic operational lease

Juist omdat Opel door de overname van Peugeot niet meer op basis van het platform van de Renault Trafic gaat produceren. De Trafic stuurt fijn. Precies en lekker direct, meer als een personenwagen. De stoel zit best hoog, zeker in het vergelijk met bijvoorbeeld de Vito of Expert. Dit merk je ook bij het in- en uitstappen als je dat 50x per dag doet. Veel van onze klanten kiezen voor de Trafic omwille van zijn vierkante en dus grote laadruimte. De Renault Trafic kunnen wij ook aanbieden als occasionlease of shortlease oplossing.

Renault Trafic aanbod
Renault Trafic operational leasen

Renault Master leasen

Met name op gebied van de chassis-cabine waar een maatwerk opbouw op gaat komen. En er is nog iets bijzonders met de Master aan de hand. Deze wordt namelijk zowel geleverd door de personenwagendealer en de truck-dealers. Bij die eerste is men gewend om met particuliere klanten om te gaan aan de werkplaatsbalie. Waar je bij de truck-dealer, die overigens ook vaak Volvo truck dealer is, men als geen ander de belangen kent van de ondernemer en zijn auto. Cruciaal is het om te weten dat je voor garantie een bij de Renault personenwagendealer gekochte Master garantiewerkzaamheden kan laten uitvoeren door de truckdealers. En visa versa! Bij De bedrijfswagenadviseurs begrijpen we én alle lease vraagstukken én alle mogelijkheden van de Master zodat we jou uit als beste een totaal oplossing kunnen adviseren!

Renault Master aanbod

Wij helpen je de juiste Renault bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen