Renault Express leasen

Ja, het gaat inderdaad niet per ongeluk, de Renault Express leasen voor slechts 289 euro per maand alles inbegrepen!

In de compacte klasse de meest ruime en voordelige besteller. Daarmee is het operationeel leasen van de Renault Express verreweg de beste keuze. Ook ziet de nieuwe Express er ook nog eens heel representatief uit. Er zit een fraai vormgegeven front op en de zijwanden zijn mooi strak om belettering aan te brengen.

Bekijk ons Renault Express aanbod
Renault bedrijfswagen logo

Nu even een rondje om de Express heen lopen?

Of wat meer zien van het interieur tijdens onze proefrit? Bekijk onze film van de nieuwe Renault Express!

Laten we eerlijk zijn, de lengte doet er soms echt wel toe. Hoe vaak zien we geen bus met de achterdeuren open rijden. De Renault Express heeft een laadvloer van 191 cm. Bestelwagens zoals de Volkswagen Caddy komen niet verder dan 175 cm. Daar dien je dat gelijk de lange versie te bestellen.

We reden deze dag met de 95pk versie, maar zien dat de meeste klanten de zuinige 1.5 turbo diesel via ons leasen, deze heeft ook al de zes versnellingsbak die hem lekker stil maakt op de snelweg. Het koppel van 220 Nm. is genoeg om in de stad vlot op te trekken. Wil je op de snelweg meer trekkracht of trek je geregeld een aanhanger kies dan wel de 95 pk! Overigens hebben ze allemaal een toegestaan trekgewicht tot 1.200kg.

De Express is er in 1 wielbasis die je 191cm laadlengte geeft, terwijl je bij de Kangoo 2 versies kan kiezen. Een kortere of een langere.

Ook is de Kangoo luxer, luxer dan je gewend bent van dit model. De stoelen zitten nog beter, het dashboard heeft een meer gedetailleerde afwerking en er zijn wat andere opties beschikbaar in de prijslijst.

Renault Express laadruimte afmetingen

Renault Express lease tip

Onze tip: Voor ongeveer 15 euro per maand is de laadruimte helemaal beschermd. Vloerplaat, wandpanelen, bindrails met sjorbanden. Niet alleen de auto blijft er netjes onder zodat je geen eigen risico betaal bij schade. Maar ook je goederen kan je netjes bij de klant afleveren zonder dat er schade ontstaat door het heen en weer schuiven. Zo maak je optimaal gebruik van de lange laadruimte van de Express, die is met 190cm zo maar 15 cm langer dan al zijn concurrenten!

Kom proefrijden met de Renault Express

Wij zijn geen autobedrijf met showroom. De volgende klant staat ook niet te trappelen. Dus hebben we voldoende tijd om na de proefrit de van alles en nog wat te bespreken. En als je twijfelt rijden we gewoon ook even een stukje met de nieuwe Renault Kangoo, zijn luxere broertje. Dat bedoelen we dus met eerlijk advies.

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in een authentiek verzamelgebouw met veel creatieve bedrijven. Google maar eens op California Harderwijk. Precies het midden van Nederland.

Neem contact op
proefrit Renault Express bij leasen

Wij helpen je de juiste Renault Express voor je te kiezen. Neem contact direct contact op om de ideale Renault Express samen te stellen.

Bekijk ons Renault Express en Kangoo aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen