Renault Kangoo leasen

Het uiterlijk van deze auto’s behoort al even niet meer tot de meest moderne. De Renault Kangoo moet het hebben van zijn betrouwbaarheid en prijs. Op deze aspecten scoort deze kleine bestelwagen zeer hoog. Daarom zien wij klanten een Renault Kangoo inclusief onderhoud leasen.

Bekijk ons Renault Kangoo aanbod
Renault bedrijfswagen lease logo

Kijk deze video om de eerste beelden te zien van de nieuwe Renault Kangoo.

Wij konden er onlangs een rondje om heen lopen en in zitten. En dat zitten deed als hij een koning in Frankrijk! De stoelen zijn echt heel prettig. De nieuwe Kangoo gaan we straks veel zien op onze wegen, daar zijn wij al van overtuigd.

Renault Kangoo lease tip

Wacht nog heel even tot de nieuwe Kangoo leverbaar is!

Onze tip: Voor ongeveer 15 euro per maand is de laadruimte helemaal beschermd. Vloerplaat, wandpanelen, bindrails met sjorbanden. Niet alleen de auto blijft er netjes onder zodat je geen eigen risico betaal bij schade. Maar ook je goederen kan je netjes bij de klant afleveren zonder dat er schade ontstaat door het heen en weer schuiven. Wel zo prettig.

Kom proefrijden met de Renault Kangoo

Wij zijn geen autobedrijf met showroom. De volgende klant staat ook niet te trappelen. Dus hebben we voldoende tijd om na de proefrit de details te bespreken. En als je twijfelt rijden we gewoon even langs de Ford of Volkswagendealer voor een vergelijk met de Connect of Caddy. Dat bedoelen we met eerlijk advies.

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in een authentiek verzamelgebouw met veel creatieve bedrijven. Onder de naam California vind je ons in Harderwijk. Precies het midden van Nederland.

Neem contact op
leaseprijs Renault Kangoo met onderhoud

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Zo ook of je een stoel of bankje moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een checklist die ontstaan is uit ervaring. En die ervaring delen we in alle eerlijkheid. Zo ook over het bankje in de Kangoo. Want dat is een perfecte oplossing voor de korte ritjes. Maar echt langer dan een half uur met 2 man op dit bankje als bijrijder zitten hebben we onze bedenkingen bij qua comfort.

Wij gaan verschillende offertes vergelijken en beschikken over de landelijke voorraad. Zo kunnen we de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Bekijk ons nieuwsbericht over de nieuwe Renault Kangoo 2020 hier

renault kangoo z.e. leasen

Wij helpen je de juiste Renault Kangoo te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Renault Kangoo samen te stellen.

Bekijk aanbod Renault Kangoo

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen

Renault Kangoo operational lease

De conceptcar geeft uitsluitend een voorproefje voor het design van de aanstaande Kangoo, want ook over de elektrische aandrijflijn geeft Renault nog geen enkele details weg. Maar het wordt een zeer gewilde Renault bedrijfswagen om te leasen. De nieuwe, derde generatie Kangoo komt eind 2020 op de markt en het is aannemelijk dat naast de elektrische Z.E.-versie ook varianten met verbrandingsmotoren zullen verschijn