Renault Trafic leasen

De Renault Trafic is ruim, modern en gunstig geprijsd. Reken vanaf € 450,- a € 500,- all-inn voor een Renault Trafic 2022 model operationeel leasen.

Tot voor kort werd de Trafic geproduceerd in samenwerking met Fiat en enkel jaren daarvoor ook met Opel. Doordat deze 2 merken zijn opgeslokt door de PSA group staat Renault er alleen voor. Dat betekend dat de kosten van productie niet meer gedeeld worden en de Trafic net niet meer de allergoedkoopste op de markt is.

Maar per euro gezien is de nieuwe Renault trafic absoluut de beste deal. De Trafic is weer te bestellen als gesloten bestelversie, met dubbele cabine of alleen als platformchassis voor een maatwerkopbouw.

Bekijk ons Renault Trafic aanbod
Renault bedrijfswagen lease logo
Renault Trafic 2022 model leasen

Renault Trafic lease tip

Onze tip: kies voor een set sidebars als je veel in woonwijken moet manoeuvreren. Of de bumper beschermfolie als de bumpers in kleur gespoten zijn. Bij de dubbel-cabine bestellen we meestal de opbergruimte onder de achterbank.

Kom proefrijden met de Renault Trafic

Eerst even een stukje rijden met de Trafic voor je hem gaat leasen? Bij de leasemaatschappij zelf hoef je deze vraag niet te stellen. Dus organiseren wij het graag voor je.

Bij de leverende dealer of gewoon bij De bedrijfswagenadviseurs op kantoor. Vanaf begin 2022 kan het allemaal.  Dan kunnen we gelijk kennismaken en de uitvoeringen samen doornemen. Dat helpt ook om de meest scherpe leaseprijs in beeld te krijgen van jouw ideale lease bus.

De bedrijfswagenadviseurs zitten midden in het land, maar we komen met het zelfde gemak naar jou toe.

Neem contact op
Renault Trafic 2022

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Moet je bijvoorbeeld een stoel of bank voor de bijrijder. Een bakje heeft echt wel voordelen. Die is ook standaard bij de nieuwe Renault Trafic. Toch zit een stoel comfortabeler. We stellen graag de vragen die ontstaan zijn uit onze ervaring. Deze bespreken we altijd even. Ongeacht of we telefonisch contact hebben, je ons in Harderwijk bezoekt of we bij jou op het bedrijf langs mogen komen.

Wij gaan verschillende offertes vergelijken. En de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Renault Trafic dubbelcabine leasen

De nieuwe Trafic is door zijn brede cabine zeer geschikt voor ombouw tot dubbelcabine.

Want door die breedte kan je goed naast elkaar zitten op de achterbank. Ook blijft er relatief veel beenruimte en laadruimte over. De lange wielbasis biedt vanzelfsprekend de meeste waarde voor zijn geld. Zeker als je gaat leasen is de meerprijs ten opzichte van de korte versie maar een paar euro per maand. Bekijk in de video het vergelijk van de verschillende merken en zie een mooie luxe dubbelcabine ombouw van de 2022 Trafic in beeld.

Deze 3 vergelijken wij bijna dagelijks met elkaar. Omdat ze alle 3 veel ruimte bieden in dit segment. Toch is soms de tijdelijke actie van de één net even wat scherper. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een betere restwaarde.

De beelden van de camperversie geven al een goede indruk wat we verwachten mogen.

Wij helpen je de juiste Renault Trafic te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Trafic samen te stellen.

Bekijk aanbod Trafic

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Renault Trafic operational lease

Juist omdat Opel en Fiat door de overname van Peugeot niet meer op basis van het platform van de Renault Trafic gaat produceren. De Trafic stuurt fijn. Precies en lekker direct, meer als een personenwagen. De stoel zit best hoog, zeker in het vergelijk met bijvoorbeeld de Vito of Expert. Dit merk je ook bij het in- en uitstappen als je dat 50x per dag doet. Veel van onze klanten kiezen voor de Trafic omwille van zijn vierkante en dus grote laadruimte.