Renault Trafic leasen

De Renault Trafic is Renaults versie van de Fiat Talento en de Nissan NV300. Vanaf € 336,- all-inn. En tot voor kort de Opel Vivaro. Omdat de nieuwe Vivaro op sommige delen in de laadruimte 15cm smaller is geworden, gaan veel van onze klanten nu de Renault Trafic leasen. Of kiezen uit één van de andere twee modellen.

Deze bestelwagen van Renault behoort tot de meest ruime in zijn segment middel grote bestelwagen. De Trafic is te bestellen als gesloten bestelversie, met dubbele cabine of alleen als platformchassis voor een maatwerkopbouw.

Bekijk ons Fiat Talento aanbod
Renault trafic dubbelcabine
Renault Trafic leasen

Renault Trafic lease tip

Onze tip: kies voor een set sidebars als je veel in woonwijken moet manoeuvreren. Of de bumper beschermfolie als de bumpers in kleur gespoten zijn. Bij de dubbel-cabine bestellen we meestal de opbergruimte onder de achterbank.

Kom proefrijden met de Renault Trafic

Eerst even een stukje rijden met de Trafic voor je hem gaat leasen? Bij de leasemaatschappij zelf hoef je deze vraag niet te stellen. Dus organiseren wij het graag voor je.

Bij de leverende dealer of gewoon bij De bedrijfswagenadviseurs op kantoor. Kunnen we gelijk kennismaken en de uitvoeringen samen doornemen. Dat helpt ook om de meest scherpe leaseprijs in beeld te krijgen van jouw ideale lease bus.

De bedrijfswagenadviseurs zitten midden in het land, maar we komen met het zelfde gemak naar jou toe.

Neem contact op
Renault Trafic leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs helpen we je bij de juiste zaken stil te staan.

Moet je bijvoorbeeld een stoel of bank voor de bijrijder. Een bakje heeft echt wel voordelen. Die is ook standaard bij de Renault Trafic. Toch zit een stoel comfortabeler. We stellen graag de vragen die ontstaan zijn uit onze ervaring. Deze bespreken we altijd even. Ongeacht of we telefonisch contact hebben, je ons in Harderwijk bezoekt of we bij jou op het bedrijf langs mogen komen.

Wij gaan verschillende offertes vergelijken. En de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Renault Trafic dubbelcabine leasen

De Trafic is door zijn brede cabine zeer geschikt voor ombouw tot dubbelcabine.

Want door die breedte kan je goed naast elkaar zitten op de achterbank. Ook blijft er relatief veel beenruimte en laadruimte over. De lange wielbasis biedt vanzelfsprekend de meeste waarde voor zijn geld. Zeker als je gaat leasen is de meerprijs ten opzichte van de korte versie maar een paar euro per maand. Bekijk in de video het vergelijk van de verschillende merken en zie een mooie luxe dubbelcabine ombouw van de Trafic in beeld.

Deze 3 vergelijken wij bijna dagelijks met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en dus vrijwel identiek aan elkaar zijn. Toch is soms de tijdelijke actie van de één net even wat scherper. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een betere restwaarde.

Kijk hier voor de brochure van de Renault Trafic

Gefilmd bij ons in California Harderwijk

Wij helpen je de juiste Renault Trafic te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Trafic samen te stellen.

Bekijk aanbod Trafic

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen

Renault Trafic operational lease

Juist omdat Opel door de overname van Peugeot niet meer op basis van het platform van de Renault Trafic gaat produceren. De Trafic stuurt fijn. Precies en lekker direct, meer als een personenwagen. De stoel zit best hoog, zeker in het vergelijk met bijvoorbeeld de Vito of Expert. Dit merk je ook bij het in- en uitstappen als je dat 50x per dag doet. Veel van onze klanten kiezen voor de Trafic omwille van zijn vierkante en dus grote laadruimte. De Renault Trafic kunnen wij ook aanbieden als occasionlease of shortlease oplossing.