Renault Trafic overname leasecontract

12 juni 2024


Renault Trafic L2 met isolatie

Een goede klant van ons heeft deze auto in het najaar van 2023 in gebruik genomen echter staat de Renault Trafic op dit moment stil. Daarom wordt het leasecontract ter overname aangeboden.

Het unieke aan deze Trafic is datr de laadruimte voorzien is van een slimme isolatielaag. Handig wanneer je met de hitte of vorst de piek uit de temperatuur wilt halen. Dus ideaal voor een bloemisterij of vervoer van etenswaren die niet specifiek aan de HACCP eis dienen te voldoen, maar wel  gevoelig zijn voor extremere temperaturen. Maar ook als je gewoon in de bouw werkt kan dit jouw ideale bus zijn!

Deze bedrijfswagen leasen

Prijs in overleg met de eigenaar af te stemmen.

De eigenaar van het voertuig zouden we bereid kunnen vinden voor iets sponsoring. Daarmee bedoelen we de ondernemer die het leasecontract is aangegaan. De feitelijk eigenaar, Arval, beter bekend onder BNP Paribas kunnen wij vragen de prijs aan te passen wanneer de kilometers ook aangepast dienen te worden.

Meest belangrijke is dat deze 110pk diesel BPM vrij zal blijven en de looptijd precies uitgemikt is wanneer de zero-emissie zones in zullen gaan per 1-1-2028.

Apple CarPlay en camera zijn aanwezig

  • Multimediasysteem met 8″ touchscreen, DAB+ radio, Bluetooth, stuurwielbediening, Apple CarPlay & Android Auto
  • 4-seizoenen banden
  • Parkeersensoren achter
  • Bestuurdersstoel met instelbare lendensteun
  • LED verlichting in laadruimte

Afwerking met dichte panelen, isolerende werking

De laadruimte is voorzien een paar mooie ophangsysteem vakken, gemaakt door een vakman. De wanden en hemel is voorzien van Armaflex 19mm isolatiemateriaal en de vloer van 3cm dikke PIR platen, daar bovenop licht een vloerplaat die zorgt voor extra slijtvastheid. We hebben bij dit voertuig zelfs de airconditioning van uit de cabine doorgevoerd naar de laadruimte zodat je in de zomer koelen en in de winter verwarmen kan!