7 november 2023


Euro6 diesel – Juli 2025

Nog niet toe aan het bestellen van een elektrische bestelwagen? Maar ook niet aan de verplichting voor 5 jaar om met een diesel te gaan rijden? Dan is dit een unieke kans om in een betaalbare Peugeot Expert diesel te stappen voor de komende 1,5 jaar.

Een goede klant van ons heeft deze auto in begin 2022 in gebruik genomen echter staat de Expert op dit moment stil. Daarom is wordt het leasecontract ter overname aangeboden.

Contact over beschikbaarheid
peugeot e-expert leaseprijs 2023

En 40.000 kilometers per jaar!

Natuurlijk kan je ook minder kilometers gaan rijden, dan betaal je ook minder! Neem direct contact op en dan kunnen we je morgen een voorstel sturen voor de door jou te rijden kilometers.

Je krijgt dan een Peugeot Expert met de uiterst zuinige 1.5 euro6 diesel, welke 120pk levert. Goed voor 1.800kg trekgewicht wanneer je een trekhaak laat toevoegen aan het leasecontract.

peugeot expert uit voorraad

Vloerplaat en wandbekleding

De laadruimte is klaar voor vervoer van goederen, met een antislip betonplexvloer. Netjes rondom gekit en uitgevoerd in de kleur licht grijs. Dat zelfde geldt ook voor de zijwandbekleding zodat je zo veel mogelijk licht hebt in de laadruimte.

Uniek aan dit voertuig is dat hij ook aan de linkerzijde een schuifdeur heeft! Hierdoor ben je heel flexibel met het inladen en uitladen van je goederen. Of laat je door ons een Sortimo kast monteren in de schuifdeur opening zodat je van buiten af je koffers pakken kan!

Je vindt je weg op het touchscreen

Apple CarPlay betekend dat je heerlijk je favoriete muziek kan luisteren via Spotify. Navigeren kan dan ook via je aangesloten telefoon of via het navigatiesysteem van het voertuig.

Parkeersensoren achter zijn gemonteerd, net als natuurlijk Bluetooth voor het bellen, centrale vergrendeling voor openen van alle deuren en een aircondiitioning om je hoofd koel te houden.

Tot zomer 2025 of daarna te verlengen?

Allereerst is  2025 een perfecte datum! Zo “kijk je nog even de kat uit de boom” voor de zero emissie zones en neem je de tijd om over een elektrische opvolger na te denken. Een mooie kans om met deze shortlease Expert precies tot in 2025 te rijden met een diesel en dan over te stappen naar elektrisch.

Binnen het leasecontract zijn de volgende zaken opgenomen;

  • Afschrijving en rente
  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Reparaties, onderhoud, APK, banden vervanging
  • Pech hulp
Meer over bedrijfswagen leasen