Toyota bedrijfswagen leasen

Na even weg te zijn geweest heeft Toyota zijn bedrijfswagenpalet weer opgepakt. Met de juiste partners heeft Toyota een strakke modellenlijn neergezet om een Toyota bedrijfswagen te leasen.

Toyota doet dit samen met Peugeot, Citroën en Opel. Niet de minste merken. Wil je weer eens een ander merklogo in de grille of ga je op zoek naar een andere autodealer in jouw woonplaats? Dan is de Toyota zeker het overwegen waard. Onze ervaring bij De bedrijfswagenadviseurs is dat klanten een Toyota bedrijfswagen leasen omdat Toyota een betrouwbaar imago heeft.

Goed om te weten is dat Toyota met de Pro-Ace City en Pro-Ace als grotere broer niet het hele bedrijfswagengamma afdekt. Zoek je op termijn een echte grote bestelwagen moet je uitwijken naar een ander merk. Voor ondernemers die al hun bedrijfswagen willen onderbrengen bij één garage voor het onderhoud gaat dat dan niet.

Bekijk ons aanbod van Toyota bedrijfswagens
toyota proace-electric verschillen
Toyota bedrijfswagen leasen

Toyota komt met meerdere elektrische bedrijfswagens eind 2020

Met de PROACE Electric introduceert Toyota meerdere volledig elektrische modellen.

Ze zullen in 2020 bijna het gehele PROACE bedrijfswagengamma voorzien van een volledig elektrische aandrijving: de Compact, Worker, Long Worker, Dubbele Cabine en de Truck met open laadbak. Ook zal de PROACE CITY Electric in 2021 geïntroduceerd worden. Wat resulteert in een compleet gamma aan volledig elektrische PROACE bedrijfswagens.

Toyota Pro-ace city operational lease

Dezelfde uitvoering van de Citroën Berlingo/Opel Combo/Peugeot Partner die nu ook als Toyota leverbaar is. De Proace City.

Als je hem ziet komen aanrijden naar onze smaak misschien wel de meest strakke vormgeving. Recht van voren gezien is hij net iets scherper dan zijn broertjes. Toyota en PSA Peugeot Citroën produceren al jaren dezelfde bestelwagen. Wel allen met een ander logo in beeld. Deze compacte Toyota bus kan je leasen in twee lengtevarianten. De korte heeft een laadlengte van 181 cm en de lange versie 216 cm. Even opletten op welke hoogte je de beschikbare lengte nodig hebt. Fabrikanten meet altijd op de laadvloer. Wil je iets recht opzetten wat 181 cm lang is gaat dat echt alleen passen in de lange variant.

Bekijk ons aanbod van de Toyota Pro-Ace City
Toyota bus leasen
Toyota bedrijfswagen leasen

Toyota Pro-ace operational lease

De Toyota Pro-ace is onderhuids identiek aan de middelgrote bedrijfswagens van Peugeot, Citroen en Opel. Wat zijn de voordelen van de Toyota?

Onze klanten leasen vaak deze Toyota bestelbus omdat de merkbeleving erg aanspreekt. Technisch zijn er beperkt materialen “made in Japan” te vinden, Toch is de betrouwbaarheid dik voor elkaar bij de Proace. Het front is net even wat scherper dan bij de Citroën, Opel of Peugeot.

Ben je als berijder langer dan 180cm? Lease gelijk ook een comfort tussenwand mee, deze geeft 5 cm meer beenruimte. Wel zal de laadruimte gemeten op zithoogte evenredig 5 cm korter worden. Er is dan altijd nog de mogelijkheid om een L2 versie te kiezen. Bekijk hier meer over in onze video.

Bekijk ons aanbod van de Toyota Pro-Ace

Wij helpen je de juiste Toyota bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod Toyota modellen

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen