Toyota Proace city leasen

In het voorjaar van 2020 zag dit model voor het eerst het daglicht. Meestal beginnen de prijzen bij € 350,- all-inn.

Met het moderne design is de Proace City een representatief visitekaartje voor jouw bedrijf. Een logische reden om de Toyota Proace City voor operationele lease te overwegen!

Door onze grootschalige centrale inkoop, zeer lage verbruikskosten van de auto zelf en een hoge restwaarde behoort de Toyota Proace City bijna altijd tot de meest voordelige. Vaak werken we met een voorraad van ca. 50 stuks zodat een snelle levering geregeld kan worden. Een goede reden waarom ondernemers vaak bij ons de Proace City leasen.

Bekijk ons aanbod van de Toyota Proace City
toyota proace-electric verschillen
toyot proace city leasen

Dit kwartet vergelijken wij telkens met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Toch is soms de tijdelijke actie van de één net even wat gunstiger. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een betere restwaarde. Op het oog zie je alle dat met name de grille sterk afwijkend is. Maar alle technische gegevens zijn precies gelijk. Alle vier staan ze op een mooi hoog niveau als het om comfort en luxe gaat. Met de huidige Toyota Proace City heb je een interieur waarvan de ergonomie erg goed is. Zo kan je overal bij zonder telkens uit je stoel naar voren te hoeven leunen. De Toyota Proace City inclusief onderhoud leasen? Je rijdt dan zorgenvrij met de modernste bestelauto en dat zullen ook je klanten zeker waarderen.

Proace City leaseprijs inclusief onderhoud

Kom proefrijden met de Toyota Proace City

Onze klanten waarderen ons er om dat we eerlijke tips geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de meest gunstige keuze gemaakt wordt.

Als we de uitvoering op een rijtje hebben dan vergelijken wij de meest voordelige leasemaatschappijen voor jou. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer op een kwartiertje rijden van Amersfoort.

Proefrit afspraak maken
toyota proace city leaseprijs

Onze Toyota Proace City operationele lease tip: laat ons de laadruimte afwerken met een antislip vloerplaat en dichte panelen op de zijwanden.

Er zitten ogen in de vloer maar een vastzetrail op de wanden zorgt er voor dat je de spullen netjes vast kan zetten.

Bekijk in onze video om de gevolgen van een laadruimte afwerking zelf te zien. Als je wilt kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

De meest recente uitgave van de vier, is de Toyota Proace City en ook hij wordt aangeboden in twee lengtevarianten. De korte heeft een laadlengte van 181 cm en de lange versie 216 cm. Wel even opletten op welke hoogte je de beschikbare lengte nodig hebt. De fabriek meet altijd op de laadvloer. Wil je iets recht opzetten wat 181 cm lang is gaat dat echt alleen passen in de lange variant.

Comfort, cool comfort, professional of innovator?

Wij weten precies de verschillen tussen de verschillende uitvoeringen. Welke hiervan snel leverbaar zijn in de door jouw gewenste kleur. En natuurlijk wat de meest scherpe leaseprijzen zijn..

Bekijk hier de ProAce city thuistour film van Toyota.

Wij helpen je de juiste Toyota Proace City te kiezen. Benzine of Diesel. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Proace City samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Dezelfde uitvoering van de Citroën Berlingo/Opel Combo/Peugeot Partner die nu ook als Toyota leverbaar is. De Proace City.

Als je hem ziet komen aanrijden naar onze smaak misschien wel de meest strakke vormgeving. Recht van voren gezien is hij net iets scherper dan zijn broertjes. Toyota en PSA Peugeot Citroën produceren al jaren dezelfde bestelwagen. Wel allen met een ander logo in beeld. Deze compacte Toyota bus kan je leasen in twee lengtevarianten. De korte heeft een laadlengte van 181 cm en de lange versie 216 cm. Even opletten op welke hoogte je de beschikbare lengte nodig hebt. Fabrikanten meet altijd op de laadvloer. Wil je iets recht opzetten wat 181 cm lang is gaat dat echt alleen passen in de lange variant.