Toyota Proace leasen

Deze Proace is de bestelwagen met een modern design en hoog rijcomfort. Op onze site zie je de prijzen van verschillende afmetingen en motoren keuzes.

Verkrijgbaar als korte, normale en verlengde bestelwagen. Met een zuinige 1.5 diesel of sterke 2.0 liter diesel motor.

Bovendien is door onze scherpe inkoop, de lage verbruikskosten en hoge restwaarde de Toyota Proace regelmatig tot de meest voordelige als we alle merken voor ondernemers vergelijken. Lees hier meer over waarom ondernemers een Toyota Proace leasen en bekijk ons aanbod.

Bekijk ons aanbod van de Toyota Proace
toyota proace-electric verschillen
verlengde bus leasen

Compact, worker of long worker leasen?

De compact heeft een laadvloer lengte van 266 cm, de worker 241 cm en de long worker meet 276 cm.

Onze tip: Vergeet de tussenwand met extra beenruimte niet te bestellen. En de Proace is te leasen met 1.400 kg, 1.800 kg, 2.000 kg en 2.500 kg trekgewicht. Schakel je nu ons advies in dan zullen wij hier opletten. Want alleen als je kiest voor de versie met een bepaalde motorspecificatie wordt het maar liefst 2.500 kg.

Kom proefrijden met de Toyota Proace

Wij hebben geen verkooptargets. We leven van enthousiaste klanten op lange termijn. Omdat we als adviseur zelf de ondernemers zijn staan we volledig achter deze visie. Onze klanten waarderen het dan ook enorm dat we oprecht aanwijzingen geven waar op te letten bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt  kan worden.

Als we de uitvoering die past bij jouw bedrijf op papier hebben staan vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Ook dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Wil je deze week nog even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Harderwijk. Geen showroom, maar wel de allerbeste koffie van de Veluwe. Op een kwartier rijden van Amersfoort en een half uur van Apeldoorn of Zwolle. Nu even geen tijd? Dan komen we graag naar jouw bedrijf.

Ik wil graag een proefit maken met de Toyota Proace
toyota proace leaseprijs

Onze Proace lease tip:

Ben je langer dan 180cm? Kijk dan bij de Proace naar een comfort tussenwand, deze geeft aanzienlijk meer beenruimte.

Wel zal de laadruimte gemeten op zithoogte iets korter worden.

Bekijk in onze video hier op de site welke verschillende tussenwanden er mogelijk zijn en wat dit dan doet voor het rijden in de auto. Zoek je een paar licht metalen velgen? Kijk dan in deze video link voor ons tips voor dat je een Proace leasen gaat met licht metalen velgen.

Deze 4 vergelijken wij veel met elkaar omdat ze uit dezelfde fabriek komen en vrijwel identiek aan elkaar zijn. Toch is soms de tijdelijke aanbieding van de één net even wat royaler. Of calculeert één van de leasemaatschappijen met een hogere restwaarde waardoor het leasetarief weer iets daalt..

Comfort, cool comfort, professional of navigator kiezen?

Wij helpen de juiste uitvoering te kiezen en zijn op de hoogte van alle aanbiedingen van uit de importeur.

Deze verwerken wij in het leasetarief zodat we de beste deal kunnen garanderen.

Wil je een dubbele-cabine of zelfs 4-wiel aandrijving operationeel leasen? Geen probleem bij De bedrijfswagenadviseurs.

toyota proace cool comfort worker leasen

Wij helpen je de juiste Toyota Proace te kiezen. Van iedere lengte variant presenteren we er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Proace samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu

Toyota Pro-ace operational lease

De Toyota Pro-ace is onderhuids identiek aan de middelgrote bedrijfswagens van Peugeot, Citroen en Opel. Wat zijn de voordelen van de Toyota?

Onze klanten leasen vaak deze Toyota bestelbus omdat de merkbeleving erg aanspreekt. Technisch zijn er beperkt materialen “made in Japan” te vinden, Toch is de betrouwbaarheid dik voor elkaar bij de Proace. Het front is net even wat scherper dan bij de Citroën, Opel of Peugeot.

Ben je als berijder langer dan 180cm? Lease gelijk ook een comfort tussenwand mee, deze geeft 5 cm meer beenruimte. Wel zal de laadruimte gemeten op zithoogte evenredig 5 cm korter worden. Er is dan altijd nog de mogelijkheid om een L2 versie te kiezen. Bekijk hier meer over in onze video.