Je hebt onze offerte ontvangen, wat is de volgende stap richting je nieuwe bedrijfswagen?
Je hebt onze offerte ontvangen, wat is de volgende stap richting je nieuwe bedrijfswagen?

De indicatieve offerte tot een concrete offerte maken

Een concrete offerte betekend dat wij bij alle leasemaatschappijen waar we voor werken de prijs hebben vergeleken én de kredietaanvraag hebben besproken. Zo komen we niet met advertentie achtige tarieven maar een concrete offerte waar je ook echt voor kan gaan! Bovendien is deze helemaal op maat van jouw wensen ten aanzien van de uitvoering, accessoires en te rijden kilometers per jaar.

Hiervoor hebben we de volgende documenten nodig;

  • Laatste inkomsten belasting aangifte (eenmanszaak en v.o.f.)
  • laatste jaarcijfers van het bedrijf (Bij starters een businessplan en startbalans)
  • Voor koeriersdiensten het vervoerderscontract (bijv. DHL, PostNL, DPD etc.)

Deze informatie kan je sturen naar advies@debedrijfswagenadviseurs.nl

Of bel eerst met 0341 74 14 01 voor wat extra uitleg.

Onze aanpak is om de vele aanvragen die we krijgen allemaal even serieus te nemen.  Dat kunnen we garanderen als wij in een vrij vroeg stadium weten voor welke ondernemers de aanvraag goedgekeurd wordt. 

Na het bespreken van de concrete offerte gaan we graag jouw auto zoeken

Je hebt al onze concrete offerte(s) met kredietgoedkeuring ontvangen. Natuurlijk gaan we dan graag zoeken naar een auto die uit voorraad leverbaar is!

Je mag op ons enorme netwerk vertrouwen. We weten vaak via de importeurs wat er in het land staat of besteld is. En anders beginnen we te bellen in Groningen en eindigen we in Zeeland. We houden altijd heel zorgvuldig jouw wensenlijst voor ons. Soms betekend dit dat we een auto vinden waar een optie op ontbreekt of iets extra’s op zit. Dan overleggen we even voor dit alternatief. Zodat je de beste keuze maken kan.

Reserveren van de auto doen we zodra we jouw mondelinge opdracht hebben ontvangen

Het opstellen van het leasecontact duurt een paar dagen. We proberen zo jouw nieuwe bus tijdelijk vast te leggen bij de importeur of dealer. Bellen kan tot 21:00 uur

Vragen die de meeste klanten stellen.

Ook wij hebben een F.A.Q. op onze website staan. De meest gestelde vragen gaan over de locatie van het onderhoud, de verzekering en het einde van de leaseperiode. Bel ons gerust, dan leggen we je het volgende nog eens zorgvuldig uit;

  • Onderhoud doe je in je eigen regio, bij de merkdealer of regelmatig bij een erkende universele garage. Banden en ruitschade vaak via een specialist.
  • De verzekering is all-risk. Alle schade aan de auto is verzekerd. Ook de wettelijke verplichte verzekering voor personen is opgenomen. Wat niet standaard verzekerd is dat zijn zaken rondom arbeidsongeschiktheid en de schade aan de vervoerde goederen. Het eigen risico staat altijd op de offerte.
  • Aan het einde van de leaseperiode mag je de auto tegen de dan geldende handelswaarde overnemen. Inleveren doen veel klant en bij ons, dan halen we de kleine pitjes en krassen er nog even uit. Echte schades heb je als het goed is al gemeld en hersteld tijdens de leaseperiode.
Veelgestelde vragen

Video bekijken over laadruimte afwerking?

Wij helpen je de juiste bescherming te organiseren.

Video laadruimte bescherming

Benieuwd naar maatwerk?

Bekijk onze aflevering bij Vlaar Techniek in Hilversum.

Aflevering met maatwerk

Accessoires die we vaak leveren: imperiaal, sidebars, achterbumper beschermplaat, achteruitrijcamera, kastenwanden, led verlichting laadruimte, gps-rittenregistratie, oprijplaten, 220V omvormer, hulpvering en natuurlijk een trekhaak.

Toch nog even naar wat andere merken kijken?

Bij het kennismaken bespreken we altijd meerdere merken. Misschien wil je er toch nog eens naar kijken? We hebben van ieder merk veel informatie online gezet.

Alle merken bekijken
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen