Verkoop BCA veiling Barneveld

De bedrijfswagenadviseurs bieden je de mogelijkheid om je huidige auto te laten veilen. Het voordeel van veilen is dat er een fors aantal opkopers fysiek en online aanwezig zijn om een bod uit te brengen.

Je kan van tevoren een minimaal bedrag opgeven zodat je weet dat hij niet beneden dit bedrag verkocht wordt. Een enkele keer zal bij een bieding onder dit bedrag met jou overlegd kunnen worden.

Jouw kosten voor ons “veiling pakket” bedragen € 500,- Voor voertuigen onder de handelsindicatie van € 2.000,- is het minder zinvol om te veilen. Voor voertuigen hierboven is het zinvol, omdat je al snel de veiling kosten terug verdient. Een andere optie is het voertuig aanbieden bij www.wijkopenautos.nl

  • Aanmelden en transport naar Barneveld
  • 3x door de veiling
  • Facturatie conform hoogste bieding
  • Vrijwaring volgt per direct

Ons advies is om de auto van te voren even netjes te wassen van binnen en buiten. Eventueel de reclame er af te halen. Verwijder persoonlijke zaken zoals zonnebrillen, brandstofpas of huissleutels. Zit er een blackbox in demonteer deze of meld hem in ieder geval af bij de provider.

Binnen ons “veiling pakket” kosten van 500 euro zullen wij het voertuig aanmelden voor de veiling, ophalen bij jouw bedrijf en naar Barnveld brengen.

Binnen het “veiling pakket” zitten ook de kosten aan de BCA inbegrepen. Die bedragen voor ons € 80,- voor de taxatieopmaak, fotografie en € 150,– voor de veilingkosten.

Hiervoor kan het voertuig tot 3x geveild worden. De taxatie geeft tevens de technische toestand aan, waarbij het risico op herstelkosten verlegd wordt naar de koper. Wel dienen ernstige verborgen gebreken vooraf gemeld te worden. Accepteer je het hoogste bod van de veiling niet dan zullen we wel de kosten doorbelasten.

De dag na de veiling ontvang je een voorbeeld factuur. Zodat je die eenvoudig overtypen kan. De vrijwaring zal je per direct ontvangen zodat hij uit de wegenbelasting is en je de auto kan afmelden bij de verzekering. Wel belangrijk voor de auto naar de veiling gaat het kentekenpasje, tenaamstellingscode deel 1 en 2 bij te voegen!

Tevens volgt er een inkoopverklaring, belangrijk, omdat te voorkomen dat bij verkoop naar particulier je verzekerd bent geen rest BPM naheffing te ontvangen.

Contact ons voor vragen