• Advies keuze diesel of elektrisch
  • Wat is slimmer, kopen of leasen?
  • Gratis, merkonafhankelijk, landelijk
  • 25 jaar praktijk ervaring met bestelwagens
  • Je bus inclusief gratis vloer- en wandbekleding
  • Vandaag een passende offerte in je mailbox

Wat ons uniek maakt?

Je krijgt eerlijk advies over alle merken en modellen. Verwacht dat wij nog beter op de hoogte zijn dan jouw accountant, over financiële zaken rondom je bedrijfswagen. We gebruiken de inkoopkracht van de grote dealerbedrijven en meest gekozen leasemaatschappijen om de beste deals samen te stellen.

Klanten bestellen bij ons omdat ze door serieus advies keuzes maken die achteraf het beste zijn voor hun bedrijf. Zo hoeven wij geen verkoopverhalen te vertellen en kan je bij ons, zonder tussenkomst van autodealers,  alles in één keer geregeld krijgen.

Neem direct contact op!
Toyota Proace eletric subsidie

Diesel of elektrisch?

Wij weten exact wat er bij komt kijken als je elektrisch wilt gaan rijden. We sturen ondernemers niet naar elektrisch rijden, maar ondersteunen juist met het maken van de juiste afwegingen. We spreken over de vaste kosten van het voertuig en die van de energie. Ook de werkelijke range en de benodigde laadinfrastructuur is altijd een goed onderwerp.

Toekomstige issues

Kopen of leasen?

Traditioneel werd er vaak gekocht of gekozen voor financial lease. Juist de reparatiekosten van de huidige generatie diesels door CO2 reductie maakt dat operationeel sterk in opkomst is. De restwaarde ontwikkeling van diesels maakt dat eigendom steeds minder waard wordt. Grote bedrijven kiezen alleen nog maar voor leasing, wat doe jij?

Kosten in beeld
laadvermogen caddy

Bereikbaar na werktijd

Wij snappen dat je overdag misschien liever niet gestoord wilt worden. We zijn zelf ook ondernemers en weten hoe het werkt. Daarom ben je hier ook in de avond welkom. Of onderhouden we contact via WhatsApp als dat jou voorkeur heeft. We zijn iedere dag tot 21:00 uur bereikbaar. Een offerte heb jij dezelfde dag nog in de mailbox.

Neem direct contact op

De juiste bedrijfswagen voor jóu

Gebruik onze ervaring om de best passende bestelwagen voor jouw bedrijf samen te stellen. Het juiste merk, model, lengte, hoogte en voorzien van de benodigde accessoires.

Laat ons je adviseren

Direct leverbare bedrijfswagens

Heb je op korte termijn een extra auto nodig? Wij werken met de voorraad van de importeurs zelf, voor de meest snelle levering. Zo hebben wij minder last van lange levertijden.

Bekijk ons aanbod
test bestelwagens 2022

Test bestelwagens

We testen ieder jaar een segment bestelwagens. In de praktijk. Dat helpt ons om gewoon door de telefoon een bepaald model voor jouw gebruik als “beste” te adviseren.

Test lezen

Hoe wij een bedrijfswagen afleveren:

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-bedrijfswagen-leasen-logo
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
bedrijfsauto vergelijken

Samen op zoek naar jóuw bedrijfswagen?

Laat ons weten wat je wensen zijn..

Gratis prijsvergelijk aanvragen
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen