Volkswagen bedrijfswagen leasen

Wie kent ze niet, de Spijlbus, T1 of liefkozend Bulli genaamde busje uit de 50ér en 60ér jaren waar iedere ondernemer verzot op was. Maar ook de T4 serie met de loepzuivere 5-cilinder roffel heeft een legendarische status. Aangewakkerd door de vele omgebouwde campers.

De reden dat ondernemers een Volkswagen bedrijfswagen leasen is meestal de degelijkheid waarmee de auto gebouwd is en de sterke restwaarde. De solide manier waarop de deur dicht valt of bijvoorbeeld de stevigheid van de middenarmsteun. Over alles is nagedacht en lijkt voor een eeuwigheid mee te gaan.

Bekijk ons Volkswagen aanbod
Volkswagen multivan dubbel cabine test


Laat ons eens jouw hoofd aannemer zijn. Want wij gaan namelijk verschillende offertes aanvragen en de beste deal voor je regelen!

Wij letten op de specifieke details zodat je exact de bestelauto krijgt die jouw bedrijf nodig heeft. Jij hoeft niet meer naar de showroom en we besparen je gesprekken met de vele contactpersonen van de leasemaatschappijen. Wij hebben aantrekkelijke afspraken met onze partners en van die grootschalige conditie kan jij nu profiteren. De bedrijfsauto wordt keurig voor de deur geleverd. Maar afhalen op ons bedrijf kan ook, ook in de avond uren. Voor onderhoud kan je straks gewoon langs bij een officiële dealer. Banden mogen ongelimiteerd vervangen worden. Voor professioneel schadeherstel kun je terecht in jouw eigen woonplaats. Dus ook op de kleine lettertjes is al door ons gelet als je een Volkswagen bedrijfswagen gaat leasen.

volkswagen caddy 2021

Volkswagen Caddy operational lease

Het interieur zit doordacht in elkaar met handige opbergruimtes zoals het afsluitbare documenten vak op het dashboard, de deurvakken en vakken boven het hoofd. Het stuurwiel is in sommige versies bekleed met leder, dat stuurt net iets fijner. De Caddy kan geleverd worden met een heel fijn schakelende DSG-6 bak. Maar ook handgeschakeld heeft de Caddy een prima weggedrag. In de cabine is het lekker stil.

Onze tip: Wel even de gesloten tussenwand bestellen. Betekent dit voor jou dat de laadruimte dan te kort wordt is er altijd nog de maxi versie. Wat overigens de aller langste in dit segment is ondervonden wij.  Bestel je de Caddy met de standaard dieselmotor dan zal je merken dat deze vlot optrekt in stadverkeer en makkelijk richting de 120 kilometer per uur trekt. Daar boven is het even wachten. Rijd je iedere week wel een keer met een aanhanger is de iets sterkere motor de betere keuze. Voor je eigen rijplezier en het trekgewicht op kenteken, die is in dit geval 1.500kg. Dat kom je elders niet tegen.

Volkswagen Caddy aanbod

Volkswagen Transporter operational lease

Het liefst bespreken we de mogelijkheden van de Volkswagen Tansporter 6.1 in een persoonlijk gesprek. Logische vragen omtrent de betaalbaarheid, betrouwbaarheid of het uitdenken van een fraaie dubbel-cabine voor privé gebruik doen we bij ons in het California gebouw. Hier rennen de verkopers niet door de showroom maar gaan wij als ondernemer zelf het gesprek met jou aan en maken we gebruik van de kennis die we 10 jaar opgedaan hebben bij Volkswagen in het dealerbedrijf en op de fabriek. We kunnen voor jou de ideale Transporter samen stellen zoals jij hem wilt rijden. Dat geldt ook voor de dubbele-cabine. We kunnen tevens gebruik van ons importcontacten om een jong gebruikte Transporter te leveren.

Volkswagen Transporter aanbod
vw bus volkswagen bedrijfswagen leasen

Volkswagen Crafter operational lease

Sinds kort zijn de wegen van VW en MB gescheiden en zien we dat de Crafter weer zijn eigen pad kan kiezen, waar Mercedes-Benz de ontwikkelingen voor de Crafter nog wel eens tegen hield. Dus eindelijk een super schakelende automaat bak voor de Crafter. En design welke strakkere lijnen kent dan de Sprinter. Of je hem mooier vindt kunnen wij niet over oordelen. Wel over de verschillen in afmetingen, laadvermogens en leaseprijzen. Dan doen we dan ook met veel plezier voor al onze klanten. Kom langs en maak met ons het plan voor jouw nieuwe Crafter. Je krijgt geen factuur, wel de lekkerste kop koffie!

Volkswagen Crafter aanbod

Wij helpen je de juiste Volkswagen bedrijfswagen te kiezen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
merk onafhankelij kadvies
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen