Volkswagen bedrijfswagen leasen

Met ruim tien jaar zelf opgedane ervaring bij Volkswagen Bedrijfswagens kunnen we uit ervaring zeggen dat “de busjes” van Volkswagen een unieke geschiedenis hebben. Bij ons ben je aan het goede adres om een Volkswagen bedrijfswagen te leasen.

Wie kent ze niet, de Spijlbus, T1 of liefkozend Bulli genaamde busje uit de 50ér en 60ér jaren waar iedere ondernemer verzot op was. Maar ook de T4 serie met de loepzuivere 5-cilinder roffel heeft een legendarische status. Aangewakkerd door de vele omgebouwde campers.

De reden dat ondernemers een Volkswagen bedrijfswagen leasen is meestal de degelijkheid waarmee de auto gebouwd is en de sterke restwaarde. De solide manier waarop de deur dicht valt of bijvoorbeeld de stevigheid van de middenarmsteun. Over alles is nagedacht en lijkt voor een eeuwigheid mee te gaan.

Volkswagen transporter voorraad

Volkswagen bedrijfswagens

Wij helpen je de juiste Volkswagen bedrijfswagen te kiezen.

  • 20 jaar Volkswagen kennis
  • Levering direct uit voorraad
  • Vergelijk bij leasemaatschappijen
  • Specialist in design accessoires

Populaire Volkswagen bedrijfswagens

Zowel de Caddy, Transporter als Crafter zijn mateloos populair. Het is aan ons om de juiste uitvoering op papier te krijgen. Een VW bedrijfswagen die precies aansluit bij jouw wensen, met een scherpe leaseprijs en vlotte levertijd. Kijk hier onder per model naar de technische gegevens en uitvoeringen.

volkswagen bedrijfswagens leasen

De Volkswagen Caddy is toonaangevend in zijn klasse als je kijkt naar design en comfort. De leaseprijs is slechts een paar euro hoger dan bij de andere merken. Een aankoop om geen spijt van te krijgen!

Informatie en prijzen
volkswagen bedrijfswagen leasen

Volkswagen Transporter leasen kan voor 400 euro per maand. Beter vink je niet alle extra’s af fabriek aan. Voor je het weet verdubbeld de prijs. Bespreek met ons je wensen en we kijken hoe scherp we de prijs kunnen krijgen.

Informatie en prijzen
volkswagen bus leasen

Een Crafter leasen betekend kiezen voor comfort. En dat menen we, als onafhankelijk adviseur staat de Crafter altijd in de top 3 van ons advies. De uitstraling en afwerking maken het een prachtige bus.

Informatie en prijzen

Alles inclusief voor Volkswagen bedrijfswagens

Als je een Volkswagen bedrijfswagen wilt leasen geeft operationele lease de meeste zekerheid én op lange termijn met zekerheid de laagste kosten. Nooit meer een factuur van je garage ontvangen.

Wij voegen daar onze service aan toe om gekozen accessoires mee te gaan leasen. We geven advies over aanpassingen ontstaan uit eigen ervaring. Natuurlijk is alles al aangebracht bij de aflevering. Ook dit zorgt er voor dat je zo snel mogelijk kan gaan rijden met je nieuwe Volkswagen bedrijfswagen.

Waarom leasen

Het leasen van een VW bedrijfswagen doe je het meest slim door te kiezen voor operational lease, zo krijg je altijd een vast bedrag aan autokosten per maand.

Lees meer

Accessoires leasen

Ook de bedrijfswagens van VW hebben nog wat aanpassingen nodig om als rijdende gereedschapskist gebruikt te kunnen worden. Alles is bij ons mogelijk.

Lees meer

Lease uit voorraad

Benieuwd naar de levertijd? Meestal vinden we nog wel iets uit voorraad leverbaar. Stel de vraag en we zullen je direct beantwoorden.

Lees meer

De bedrijfswagenadviseurs helpen je om bij de juiste zaken stil te staan

Zo ook of je een stoel of bank moet bestellen voor de bijrijder(s). We hebben een check die ontstaan is uit ervaring. Deze bespreken we zeker even. Ook als we telefonisch contact hebben. En natuurlijk als je ons in Harderwijk bezoekt of wij welkom zijn bij jou op het bedrijf.

Caddy, Transporter of Crafter. Wij gaan verschillende offertes vergelijken en de beste deal voor je regelen! Product advies, lease en levering voor de deur!

Neem contact op

Leaseprijzen vergelijken?

Vraag direct en vrijblijvend een prijsvergelijk aan voor jouw Citroën bedrijfswagen!

wij leveren alle merken

(klik op logo’s voor informatie)

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-bedrijfswagen-logo
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge

Een Volkswagen bedrijfswagen uitzoeken

Dat doe je niet elke dag

Laat ons eens jouw hoofd aannemer zijn. Want wij gaan namelijk verschillende offertes aanvragen en de beste deal voor je regelen!

Wij letten op de specifieke details zodat je exact de bestelauto krijgt die jouw bedrijf nodig heeft. Jij hoeft niet meer naar de showroom en we besparen je gesprekken met de vele contactpersonen van de leasemaatschappijen. Wij hebben aantrekkelijke afspraken met onze partners en van die grootschalige conditie kan jij nu profiteren. De bedrijfsauto wordt keurig voor de deur geleverd. Maar afhalen op ons bedrijf kan ook, ook in de avond uren. Voor onderhoud kan je straks gewoon langs bij een officiële dealer. Banden mogen ongelimiteerd vervangen worden. Voor professioneel schadeherstel kun je terecht in jouw eigen woonplaats. Dus ook op de kleine lettertjes is al door ons gelet als je een Volkswagen bedrijfswagen gaat leasen.

Neem contact op