Volkswagen Caddy leasen

De Volkswagen Caddy is Vanaf € 317,- all-inn nog altijd de meest gekozen compacte bestelwagen van Nederland om te leasen. En met de nieuwe VW Caddy die op komst is zullen wij de restwaardes nog verder verhogen. Daardoor wordt een Volkswagen Caddy leasen nog beter betaalbaar!

Even advies over de juiste motor en wielbasis? De juiste actie pakketten toevoegen die relatief weinig geld kosten bij leasen? Gebruik maken van onze korte levertijd? Wij vergelijken alle beschikbare leaseprijzen voor je. Niet voor een standaard Caddy maar jouw Caddy!

Bekijk ons Volkswagen Caddy aanbod
Volkswagen multivan dubbel cabine test
top 5 compacte bestelauto

Welke Volkswagen Caddy past bij mijn leasecontract?

De Volkswagen Caddy is in twee lengte varianten te verkrijgen en met meerdere motoren. Welke lease Caddy past bij jouw bedrijf?

We beginnen meestal met het bestellen van de gesloten tussenwand, dit maakt de auto een stuk comfortabeler. Betekent dit voor jou dat de laadruimte dan te kort wordt is er altijd nog de maxi versie. Wat overigens de langste in dit segment is ondervonden wij. Bestel je de VW Caddy met de standaard dieselmotor dan zal je merken dat deze bestelwagen vlot optrekt in stadsverkeer en makkelijk richting de 120 kilometer per uur trekt. Daar boven is het even wachten. Rij je iedere week wel een keer met een aanhanger is de iets sterkere motor de betere keuze. Voor je eigen rijplezier en het trekgewicht op kenteken. Want die is dan mooi 1.500kg. Dit kom je bij andere merken vrijwel niet tegen.

Advies over VW Caddy
caddy maxi leasen

Maak een proefrit bij ons met een Volkswagen Caddy

Kom zonder enige verplichting bij De bedrijfswagenadviseurs in Harderwijk proefrijden. We proberen je niet zo snel als mogelijk een Caddy te verkopen.

Wij geven je de beste tip’s en laten je ook de diverse motorvarianten proberen. Tijdens je bezoek kunnen we je ook alles over de verschillende leasevormen vertellen. Als we de uitvoering van de Caddy helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

Graag wil ik een proefrit maken
Volkswagen Caddy leasen

Onze lease tip voor de VW Caddy:

Lease het laadruimte beschermingspakket. Het kost een paar euro per maand en bespaart je schade aan je goederen en aan de auto zelf.

We gaan dan de vloer afwerken met een antislip betonplex vloerplaat, rondom netjes afgekit. Monteren beschermende panelen op de zijwanden. Er zitten al sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat jouw spullen goed vast kan zetten.

Bekijk in onze video hoe het er uit kan komen te zien.  Als je wilt kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Nieuw model caddy leasen

Wil je straks het nieuwe model Caddy leasen? Kijk dan hier in de video en zie alles over de nieuwe Caddy

nieuwe volkswagen caddy leasen

Wil jij al vast een leasetarief reserveren voor de allernieuwste Volkswagen Caddy?

Bekijk al vast meerdere afbeeldingen en video. Lees over de specificaties van de volledig nieuwe Volkswagen Caddy zoals deze in 2020 gepresenteerd door Volkswagen Bedrijfswagens.

Want na 2004 is de Caddy niet meer zo indrukwekkend gewijzigd. Natuurlijk kwam er 5 jaar geleden al een forse facelift. Maar dit jaar komt de volledig vernieuwde Caddy. Wij hebben er al een mooi aantal besteld zodat je snel instappen kan, reserveer bij ons een leasecontract voor de nieuwe Volkswagen Caddy.

2020 Caddy model informatie

Economy edition, Trendline, Comfortline of Highline leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs krijg je alle keuze. We sturen je niet bij de eerste lastige vraag naar de dealer toe.

We vinden het onze verantwoording om tot de meest optimale samenstelling te komen! Bovendien zijn we zelf ondernemer geworden om het beste voor klanten te kunnen doen.

Wij helpen je de juiste Volkswagen Caddy te kiezen als je ons even belt of een e-mail stuurt.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

Een kijkje in de fabriek waar de Caddy geproduceerd wordt

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-v-klasse-dubbel-cabine-test
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel-combo-leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-multivan-dubbel-cabine-test
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen