Volkswagen Caddy leasen

De nieuwste Volkswagen Caddy Cargo leasen vanaf € 410,- alles inclusief! Online zaken doen met de bedrijfswagen adviseurs betekent vandaag nog alle leaseprijzen van Nederland vergeleken, kredietacceptatie nemen wij voor onze rekening, levering bij jou op het bedrijf of dealershowroom naar keuze. Met de komst van de nieuwe Volkswagen Caddy Cargo wordt operationeel leasen nog aantrekkelijker dan zelf kopen of financieren!

Wil je zien welke Caddy’s we snel kunnen leveren? Even technisch advies over de juiste motor, wielbasis en accessoires? Inzicht in de meest scherpe leaseprijzen? Maak hier onder je keuze en lees alles wat je weten wilt!

Volkswagen transporter voorraad
vw caddy lease

De Caddy is vanaf 2021 volledig vernieuwd. Zo staat hij niet meer op hetzelfde onderstel als de oude Polo maar op die van de nieuwe Golf. Hierdoor staan de voor- en achterwielen verder uit elkaar en heeft de Caddy geen bladveren meer bij de achterwielen.

Wij reden begin November al een stukje. Het modernere onderstel merk je meteen zodra je over een drempel rijdt met de nieuwe Caddy. De vering gedraagt zich op slecht wegdek vooral een stuk rustiger en minder ‘bokkig’. Het insturen van de bochten op iets hogere snelheid doe je zonder stuurcorrecties. De Caddy is vanaf 2021 stiller, koersvast en behoorlijk vlot!

technische gegevens nieuwe caddyeasen

Technisch advies over de Caddy

Lees tips over het samenstellen van de juiste Caddy cargo. Gewichten, opties en de uitleg van bepaalde opties die je bestellen kan. Ben je al in het bezit van een Caddy? Dan zie je hier wat de exacte verschillen in de afmetingen zijn!

Meer over technische gegevens
volkswagen caddy cargo uitvoeringen

Uitvoeringen en opties

Maximaal rijplezier halen uit je maandelijkse budget? Stel dan de Volkswagen Caddy cargo slim samen met actiepakketten, enkele losse opties af fabriek en accessoires achteraf. Lees hier over de nieuwe mogelijkheden.

Bekijk de uitvoeringen
levertijd nieuw model volkswagen caddy leaseprijs

De Caddy is snel leverbaar

Waarom wij meer keuze hebben uit voorraad Caddy’s dan de dealers zelf! Hoe we nog een extra week van de levertijd af weten te halen. En lees over de levertijd van een Caddy die je af fabriek bestellen gaat, ook van de Maxi.

Voorraad en levertijd
volkswagen-caddy-1st-edition

Caddy Cargo leaseprijzen

Alle grote landelijke leasemaatschappijen hebben we met elkaar vergeleken. Daar zijn we dan ook officieel partner voor. Bij ons krijg je meer dan zo maar één leasebedrag. Bekijk hier de leaseprijzen van de verschillende uitvoeringen.

Bekijk de prijzen

Proefrit in de Volkswagen Caddy Cargo

Kom zonder enige verplichting bij De bedrijfswagenadviseurs in Harderwijk proefrijden. We proberen je niet zo snel als mogelijk een Caddy te verkopen.

Wij geven je de beste tip’s en laten je ook de diverse motorvarianten proberen. Tijdens je bezoek kunnen we je ook alles over de verschillende leasevormen vertellen. Als we de uitvoering van de Caddy helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

Neem contact op
volkswagen-caddy-operationeel-lease

Onze lease tip voor de VW Caddy

Lease het laadruimte beschermingspakket. Het kost een paar euro per maand en bespaart je schade aan je goederen en aan de auto zelf.

We gaan dan de vloer afwerken met een antislip betonplex vloerplaat, rondom netjes afgekit. Monteren beschermende panelen op de zijwanden. Er zitten al sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat jouw spullen goed vast kan zetten.

Bekijk in onze video hoe het er uit kan komen te zien.  Als je wilt kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

Bekijk het Caddy aanbod
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

Een kijkje in de fabriek waar de Caddy geproduceerd wordt

Direct bedrijfswagens vergelijken

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge