Volkswagen Caddy shortlease

7 augustus 2022


472 euro per maand – looptijd 2 jaar

Een goede klant van ons heeft besloten zijn werkzaamheden te beëindigen. Omdat hij inmiddels 75 jaar is en liever met de camper dan zijn bedrijfswagen op pad gaat.

Dat snappen wij als geen ander. Maar we snappen ook dat ondernemers erg geholpen kunnen zijn met zijn een kort lopend operationeel leasecontract. Daarom bieden we de Volkswagen Caddy van onze klant aan voor de resterende looptijd. En is er een eenmalige kans een Volkswagen Caddy shortlease af te nemen voor 472 euro per maand! Je rijdt dan 20.000km per jaar. Afwijkende kilometers in overleg.

Contact over beschikbaarheid

Trendline, trekhaak, cruisecontrol en nog meer.

De vorige klant heeft goed voor zichzelf gezorgd met deze Volkswagen Caddy. Destijds bestelde hij voorruitverwarming, parkeersensoren, tapijt in de cabine, licht en zicht pakket en liet de laadruimte volledig afwerken.

Het licht en zicht pakket omvat o.a. de mistlampen aan de voorzijde maar ook de ramen en ruitenwisser in de achterdeuren. Wil je deze preventief beschermen tegen het inkijken van de laadruimte? Dat kan middels een inbraak werende folie, waarmee je niet naar binnen kijkt maar nog wel naar buiten toe iets zien kan. Je kijkt dan door het raam in de tussenwand. Deze Caddy heeft immers niet het tussenschot met raster maar de versie met een volledig raam en nog belangrijker extra beenruimte in de cabine!

Tot januari 2025

Allereerst is Januari 2025 een perfecte datum! Op dat moment zullen er in diverse binnensteden de zero-emissie zone ingevoerd gaan worden. Een mooie kans om met deze shortlease Caddy precies tot Januari te rijden met een diesel en dan over te stappen naar elektrisch.

Binnen het leasecontract zijn de volgende zaken opgenomen;

  • Afschrijving en rente
  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Reparaties, onderhoud
  • All-season banden
  • Vervangend vervoer na 24 uur
Neem contact op over dit aanbod

Zodra het leasecontract op je naam staat

Als we jouw KVK nummer hebben kunnen we vaak een dag later al akkoord geven en de leasecontracten opmaken. Bij startende ondernemers is er vaak sprake van een kleine aanbetaling.