Volkswagen Crafter bakwagen leasen

Vanaf 895 euro nu te bestellen. Dan lease je de Volkswagen Crafter bakwagen inclusief laadklep. Een goede keuze voor ondernemer en chauffeur. Vervoer veel volume en ondervindt veel comfort tijdens de ritten. En betaal geen euro te veel voor het leasetarief voor een complete bakwagen.

De Crafter bakwagen is leverbaar met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en als het moet zelfs als vierwielaandrijving.

Bekijk de Crafter bakwagen
Volkswagen transporter voorraad
VW Crafter laadklep

Een VW Crafter chassis-cabine uit voorraad leasen

De Crafter met als volume bakwagen kunnen wij altijd wel uit voorraad leveren. Ook met de laadbak er al op.

Of we maken de keuze voor een chassis-cabine waar nog geen opbouw op zit, dan laten we jouw bakwagen met laadlift helemaal op de gewenste maat produceren. De levertijd van een VW Crafter bakwagen met laadklep leasen is ca. 4 tot 5 weken langer als we hem helemaal op maat gaan laten maken.

Volkswagen Crafter bakwagen en de keuze in motoren

  • 102, 122, 140 of de sterke 177 pk
  • De Crafter is tegenwoordig leverbaar met een 8-traps automaat (actie!)

Allemaal zijn het 4 cilinder blokken, die als het gaat om motorkoppel niet erg veel voor elkaar onder doen. Bij achterwielaandrijving zouden we de 102 pk niet zo snel bestellen. Je vervoert toch veel volume en hebt zelfs met een dak spoiler nog steeds een behoorlijk frontaal wind-oppervlakte.

Stap 1

Alles lezen over de keuze van het type chassis?

Hier lees je eerst alles over laadvermogen, voorwiel- of achterwielaandrijving, dubbel-lucht. Alles wat je wilt weten voor je een chassis bestellen gaat.

Stap 2

Direct naar de leaseprijs van de MAN TGE

Er zijn oneindig veel technische variaties te maken. We tonen online de leaseprijs van de meest verkochte versie.

Stap 3

Verschillende merken vergelijken

Vergelijk alle merken bakwagens met elkaar. Vergelijk zo ook verschillende aandrijflijnen en gewichten.

Het is voor ons nog steeds het leukste om maatwerk te leveren. Op gebied van het leasecontract. Maar zeker ook voor de auto zelf! Wil je geen zijdeur in de opbouw? Of misschien wel twee? En de laadklep, wat moet die kunnen dragen?

We kijken naar de details bij de opbouw en het chassis, precies zoals we naar het gehele leasevoorstel hebben gekeken.

Wij zijn geen autobedrijf met showroom, geen carrosseriebedrijf en ook geen leasemaatschappij met 500 man personeel. We zijn de specialist op alle drie deze aspecten en onafhankelijk tussenpersoon, alleen zo krijg jij de beste totaal deal!

Neem nu contact op voor een gratis advies op maat.
iveco daily bakwagen leasen

MAN TGE bakwagen leasen met onderhoud inbegrepen

Dat er wat gevraagd wordt van bakwagens weten we allemaal wel. De kracht die er de hele dag op de versnellingsbak en motor staat is niet mis.

Vergelijk het maar eens met je personenauto, als je daar altijd volledig vermogen van verwacht. Een extra reden kiezen om te kiezen voor operationele lease zodat je niet verrast wordt door onderhoudskosten. Althans niet bij De bedrijfswagenadviseurs, wij staan er ook bij stil dat onderhoud van de laadklep is inbegrepen!

Basis, comfort, comfort plus?

Alleen al op gebied van de stoelen is er van alles mogelijk. Daarom nemen wij altijd samen met onze klanten de prijslijst stap voor stap door.

Misschien kies je wel voor een paar extra veiligheid opties zoals Active lane guard system.

Of juist voor een aangepaste aandrijflijn om 3.500 kg gewicht te mogen trekken met een aanhanger.

Volkswagen Crafter chassiscabine leaseprijs

Wij helpen je de juiste Crafter bakwagen te kiezen. We presenteren er één op de site. Neem contact met ons op om jouw perfecte bakwagen samen te stellen. Ongeacht het merk, ongeacht jouw vervoerswens!

Bekijk aanbod Crafter bakwagen

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen