Volkswagen Crafter leasen

De Volkswagen Crafter L3 leasen voor een relatief laag bedrag? Een offerte aanvragen voor een VW kan wel eens een hele slimme oplossing zijn. Want er zijn weinig merken die in hun werkplaats helemaal gespecialiseerd zijn in bedrijfswagens.

Dat betekent dat je minimale stilstand hebt en gewoon iedere dag naar je klanten kan rijden. De sterke restwaarde en lange onderhoudsintervallen dragen bij aan het aantrekkelijke leasetarief. En met zo veel modelkeuze is er altijd een passende Crafter te vinden!

Bekijk ons aanbod van de Crafter
Volkswagen transporter voorraad
Volkswagen Crafter leaseprijs

Volkswagen Crafter operational lease

Zo kan je altijd de juiste Crafter bestellen voor jouw bedrijf. Anderszijds, je kan ook snel de verkeerde bestellen! Maar dat gaan wij voorkomen. We hebben zelf 10 jaar gewerkt bij Volkswagen Bedrijfswagens en zijn op de hoogte van alle ins en outs. Ook van de zaken die je niet vindt in de brochure of prijslijst! Zoals het gratis bestellen van een afwijkende achterasoverbrengingsverhouding bij een achterwiel aangedreven Volkswagen Crafter. Wel zo handig als je veel met een zware kar op pad bent of juist vaak onbeladen rijdt.

Kom proefrijden met de Volkswagen Crafter voor je hem gaat leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs praten we niet alleen maar over de voordelen. Maar zijn we juist ook kritisch. Alleen dan zijn wij er zeker van dat jij inhoudelijk het beste advies krijgt. Onze klanten waarderen onze onafhankelijke rol, juist ook bij het proefrijden. Zodat naderhand de beste keuze gemaakt wordt.

Als we jouw ideale VW Crafter op papier hebben staan gaan wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar vergelijken. Ook die van Volkswagen zelf. En dat kost je helemaal niets maar levert je wel de allerbeste deal op! Deze week even proefrijden?

De bedrijfswagenadviseurs zijn gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de Volkswagen Crafter of E-Crafter

De Volkswagen E-Crafter is recentelijk in prijs verlaagd

Door deze prijsverlaging kunnen we deze elektrische bedrijfswagen tegen een scherp leasetarief aanbieden. Bovendien hebben we ons verdiept in de import van de E-Crafter. Er is een beperkte voorraad beschikbaar. Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden om nu betaalbaar elektrisch te gaan rijden. We zijn tevens op de hoogte van alle subsidies en welke netto impact deze voor jouw bedrijf kan hebben.

Onze Volkswagen Crafter lease tip:

Besteed een paar euro aan de afwerking van de laadruimte. Voor het netjes vastzetten van de goederen die je vervoert. En de verlichting voor tijdens de vroege ochtend of een klus in de avond. Laat ons de laadruimte bekleden met een CNC gefreesde vloerplaat en lichtgewicht beschermende panelen op de zijwanden.

Bekijk in de video hiernaast hoe het er uit komt te zien en waar op te letten. We kunnen in een 3D ontwerp studio ook de Sortimo inrichting samen uitdenken.

Wij helpen je de juiste Volkswagen Crafter te kiezen. We presenteren er één online. Neem contact met ons op om jouw ideale Crafter samen te stellen.

Bekijk het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge