Elektrische Volkswagen E-Crafter leasen

Vanaf 748 euro per maand kan je rijden met de Volkswagen e-Crafter. En dat is genieten. Niet alleen omdat de decibelmeter zelfs bij 80 km/h zelden boven de 65 decibellen uitkomt, maar bovenal omdat het zo soepel rijdt. De auto ligt, mede door de plaatsing van de batterijen, als een blok op de weg. Er komt echter meer kijken bij het leasen van een elektrische Volkswagen E-Crafter. Lees hier verder.

Bekijk onze leaseprijs van de E-Crafter
Volkswagen transporter voorraad
elektrische bestelwagen modellen

Eigenschappen van de Volkswagen E-Crafter

Het laadgewicht van de e-Crafter ligt op ongeveer 1000 kg. Helemaal niet gek. Want hij weegt zelf 2500 kg. Dan kom je samen weer op 3500 kg totaalgewicht. Wat meer laadvermogen gewenst? Dat kan. Er is ook een e-Crafter met een totaalgewicht van 4.200 kg. Het laadvermogen is dan naar circa 1.800 kg gestegen. Door een speciale regeling kan je aanvragen om een 4,2 ton elektrische bestelwagen toch met B-rijbewijs te rijden. Bij het RVO kan je dit aanvragen. Er zijn voorwaarden aan verbonden die je daar kan opvragen.

Laden en actieradius van de Volkswagen E-Crafter

Hij is niet ontworpen voor de snelweg, doe je dat wel? Dan zal je zien dat de kilometers actieradius hard aftellen.

Een stukje snelweg is geen probleem. En de snelweg oprijden gaat dankzij het constante koppel van 290 Nm vlot en dus kan je soepel invoegen met een maximumsnelheid van 90 km/h.  Op de landelijke route en in de stad is de e-Crafter op zijn best.

 

Als je de E-Crafter aansluit op het normale stroomnet thuis, met een AC 3,6 kW gewone stekkeraansluiting, zal je ca. 10 uur moeten wachten tot de accu’s vol geladen zijn. Met een AC 7,2 kW aansluiting, te vinden op de meeste laadpalen, ben je nog vijf uur  onderweg. Snel laden is de mooiste optie: dan zit in 45 minuten het accupakket weer voor 80 procent vol.

Het is de kunst om tussendoor te laden wanneer je die gelegenheid hebt. Aan de paal of op een bedrijf. Als je 5 x 50km kan laden kom je wel tot 250 kilometer. En dat voor slechts ca. 9 cent per Kw.

Een laadpaal is met subsidie aan te schaffen of kan je bij ons leasen. In enkele gevallen lukt het om de investering zelfs volledig terug te verdienen door de laadpaal met je omgeving te delen met anderen. Wij hebben intensief contact met een expert op gebied van het organiseren, aansluiten en gebruiken van de laadpaal.

voorraad elektrische bestelbus
volkswagen e-crafter leasen

Kom eerst proefrijden met de Volkswagen Crafter

Wij kunnen een Volkswagen E-Crafter leasen maar nemen onze verantwoordelijkheid door veel meer te doen dan dat. Daarom nodigen we je uit voor een serieuze proefrit. We zijn er van overtuigd dat we jou als ondernemer moeten helpen de juiste keuze te maken. Onze klanten waarderen het dat we eerlijk aanwijzingen geven waar op te letten, ook bij het proefrijden. Zodat de beste keuze gemaakt wordt.

Wil je meerdere dagen proefrijden? Hier denken we graag in mee.

De bedrijfswagenadviseurs zijn merk onafhankelijk en gevestigd in Creatief California in Harderwijk. Gelegen aan het Veluwemeer tussen Amersfoort en Zwolle.

Ik wil graag een proefrit maken met de Volkswagen E-Crafter

Import voordeel fors op E-Crafter

Volkswagen verdeeld zijn beperkte productie capaciteiten naar rato per land. Echter niet ieder land heeft dezelfde afzet mogelijkheden. Een land welke niet met subsidie werkt en ook nog eens veel snelwegen heeft zal de E-Crafter niet omarmen. Daardoor zijn er importkanalen opgestaan om deze E-Crafters massaal in te kopen en te distribueren naar landen zoals de onze.

Wij bieden de Volkswagen E-Crafter aan met 30% korting! Ongeacht of je gaat leasen of kopen.

Voordelen en nadelen van de Volkswagen E-Crafter

Als je er nauwkeurig naar kijkt zal je meer voordelen maar ook meer nadelen zien. Wij zien het als onze opdracht om dit zorgvuldig te bespreken zodat je voor jouw onderneming bepalen kan of de nadelen te overbruggen zijn. En zo de voordelen de overhand hebben. We vertellen graag enthousiast, maar oprecht de punten waar je op kan letten. We kijken niet alleen naar het laden en de actieradius. Maar juist naar het totale concept zoals de afmetingen van de laadruimte, het laadvermogen en het benodigde rijbewijs.

Wij helpen je de juiste E-Crafter te kiezen. Neem contact met ons op om jouw ideale Crafter samen te stellen.

Bekijk het lease voorstel

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge
Dacia -bedrijfswagen-leasen