Volkswagen Transporter leasen

De Volkswagen Transporter is de meest gekozen bus om te leasen in Nederland. Wij weten wel waarom. De prijzen verschillen wel enorm per uitvoering.

De reden dat ondernemers voor een Volkswagen Transporter kiezen is de degelijkheid waarmee de auto gebouwd is en de sterke restwaarde. De solide manier waarop de deur dicht valt of bijvoorbeeld de stevigheid van de midden armsteun. Over alles is nagedacht en lijkt voor een eeuwigheid mee te gaan. De auto heeft een hoge restwaarde. Dit levert een mooi leasetarief op.

vw bus leasen

Volkswagen T6.1 leasen

Met tien jaar verkoopervaring van de Volkswagen Transporter kunnen we er nu als ondernemer alles over vertellen.

Dit doen wij het liefst in een persoonlijk gesprek. Logische vragen omtrent de betaalbaarheid, betrouwbaarheid of het uitdenken van een fraaie dubbel-cabine voor privé gebruik doen we hier bij ons in het California gebouw. Wij stellen met jou de ideale Transporter samen precies zoals je hem zou willen rijden. We zouden ook gebruik kunnen maken van onze importcontacten om een jong gebruikte Transporter 6.1 te leveren.

De Volkswagen Transporter leasen? Hij is volledig vernieuwd

De Volkswagen Transporter 6.1 is eind 2019 op de markt gekomen. Ontdek het volledig nieuw ontworpen dashboard, de strakke vormgeving en complete uitrusting.

Daarnaast is de nieuwe Volkswagen Transporter af fabriek uit te rusten met een grote keuze aan opties. Je kunt hier aan praktische zaken denken als achterdeuren in plaats van een klep of een variant met een hoger laadvermogen. Om het rijden nog aangenamer te maken zijn er luxe opties leverbaar als een een digitale cockpit, adaptieve cruise control, DAB+ of een elektrisch te sluiten deur. Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Naar wens kunnen wij deze auto uit voorraad leveren.

VW Transporter leasen
Volkswagen Transporter leasen

Maak een proefrit in de nieuwe Volkswagen Transporter

Bij ons staat er geen druk op het verkoop gesprek. We zijn zelf ondernemers en weten precies hoe we het zelf graag zien.

We geven daarom eerlijke tip’s maar laten je ook de diverse motorvarianten proberen. Tijdens de kennismaking kunnen we je goed adviseren over de verschillende leasevormen.  Dat kan hier maar ook bij jou op het bedrijf. Voorkeur voor de avond of een zaterdag? Geen probleem. Als we de uitvoering van de bus helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op! Deze week even proefrijden?

Ik wil een proefrit maken in de nieuwe Transporter

Nieuwe vorm dubbele cabine voor de VW T6.1

Deze is te herkennen aan de beter gevormde achterbank met drie voorgevormde zitplaatsen, de mogelijkheden van armleuningen voor de passagiers achterin en nog veel meer. Kijk maar eens in onderstaande video. Wij waren er als eerst bij. Bekijk in deze video link de concurrenten van de Transporter.

Onze Transporter lease tip:

Bekijk eens de video om de mogelijkheden van een goede laadruimte afwerking in beeld te zien. Het kost je maar een paar euro extra in de maand en bespaart je schade aan de auto en de goederen die je vervoert.

Volkswagen Transporters, L2 110pk voorzien van Sortimo inrichting voor onze klant Vlaar Techniek BV. Aflevering bij de klant voor de deur.

Wij helpen jou de juiste Volkswagen Transporter te kiezen.

Bekijk een deel van het aanbod

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie

Schuifdeur breedte x hoogte in mm 1.017 x 1.282
Elektrische schuifdeur breedte x hoogte in mm 954 x 1.282
Achterdeuren breedte x hoogte in mm 1.473 x 1.299
Draaicirkel in mm 11.900
Gewichten (in kg) toelaatbaar totaalgewicht max 3.200 kg
Toelaatbaar trekvermogen max. 2.500 kg
Daklast 150 kg

volkswagen transporter brochure

Economy edition, Comfortline, Highline of Bulli leasen

Bij De bedrijfswagenadviseurs kan het allemaal. We sturen je niet bij de eerste de beste vraag naar de dealer toe.

We vinden het onze verantwoording om tot de meest optimale samenstelling te komen! Bovendien zijn we zelf ondernemer geworden om de allerbeste te willen zijn in ons vak.

  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge