VW ID. Buzz leasen

De nieuwe Volkswagen ID. Buzz leasen vanaf € 639,- alles inclusief! De leaseprijzen lopen (nog) sterk uiteen, wij denken de meest scherpe te hebben gevonden. VW ID. Buzz leasen, operationeel en dus met alles inbegrepen! Met de komst van de nieuwe Volkswagen ID. Buzz Cargo wordt operationeel leasen nog aantrekkelijker dan zelf kopen of financieren!

Wil je zien wat de levertijd is voor de ID. Buzz? Even technisch advies over de juiste motor, wielbasis en accessoires? Inzicht in de meest scherpe leaseprijzen? Maak hier onder je keuze en lees alles aandacht door!

VW ID Buzz leasen

VW ID. Buzz technische gegevens

Technisch advies over de ID. Buzz cargo

Lees tips over het samenstellen van de juiste ID. Buzz cargo. Gewichten, opties en de uitleg van bepaalde opties die je bestellen kan. Zo weet je goed wat je straks verwachten mag.

Meer over technische gegevens
Volkswagen-ID-Buzz cargo uitvoeringen en opties

Uitvoeringen en opties ID. Buzz cargo

Maximaal rijplezier halen uit je maandelijkse budget? Stel dan de Volkswagen ID. Buzz cargo slim samen met actiepakketten, enkele losse opties af fabriek en accessoires achteraf.

Bekijk de uitvoeringen
Levertijd ID.Buzz bestelwagen

De ID. Buzz cargo levertijd

De levertijd van een ID.Buzz is ongeveer 12 maanden, we hebben er meerdere in bestelling gezet die we dus al iets vlotter leveren kunnen. Wij beschikken over actuele informatie. Lees wat wij voor je kunnen doen.

Voorraad en levertijd
leaseprijs VW IDbuzz

ID. Buzz Cargo leaseprijzen

Alle grote landelijke leasemaatschappijen hebben we al met elkaar vergeleken. Daar zijn we dan ook erkend partner voor. Bij ons krijg je meer dan zo maar één leasebedrag. Bekijk hier de leaseprijzen van de ID. Buzz cargo.

Bekijk de prijzen

Proefrit in de Volkswagen ID. Buzz Cargo

Kom zonder enige verplichting bij De bedrijfswagenadviseurs in Harderwijk proefrijden. Je kan een stukje sturen in onze ID. Buzz zonder enige verplichting. We hebben er zelf eentje tot onze beschikking.

Wij geven je de beste tip’s en laten je ook de diverse motorvarianten proberen. Tijdens je bezoek kunnen we je ook alles over de verschillende leasevormen vertellen. Als we de uitvoering van de ID. Buzz helder hebben vergelijken wij de meest succesvolle leasemaatschappijen met elkaar. Dat kost je niets maar levert je wel de beste deal op!

Neem contact op
ID. Buzz cargo dashboard

Onze lease tip voor de VW ID. Buzz cargo

Lease het laadruimte beschermingspakket. Het is niet voor niets een “Cargo”. Het kost je een paar euro per maand en bespaart schade aan je goederen en aan de auto zelf.

We gaan dan de vloer netjes afwerken met een antislip betonplex vloerplaat, rondom netjes afgekit. Monteren beschermende panelen op de zijwanden. Er zitten al sjor-ogen in de vloer maar een bindrail op de wanden zorgt er voor dat jouw spullen goed vast kan zetten. Wil je optimaal gebruik maken van de laadruimte? Dan zou een dubbele bodem met 5 uitschuifbare lades onze keuze zijn!

Bekijk in onze video hoe het er uit kan komen te zien.  Als je wilt kunnen we op maat speciale aanpassingen laten aanbrengen in de laadruimte.

  • Verstand van bestelwagens
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over de laadruimte

Dan ga je dit vast een leuk filmpje vinden. Mooie beelden van de ontwikkeling en productielijn van de nieuwe ID. Buzz bij Volkswagen.

Download brochure

Direct bedrijfswagens vergelijken

wij leveren alle merken

fiat-logo
mercedes-benz-e-citan-leasen
citroen-jumpy-leasen-met-onderhoud
opel bedrijfswagen leasen
peugeot-e-expert-verschillen
volkswagen-ransporter-voorraad
ford-transit-custom-dubbelcabine
renault-trafic-dubbelcabine
toyota-proace-electric-verschillen
nissan-nv300-leasen
man-tge-bakwagen-lease
Land+Rover
Jeep
iveco-daily-bakwagen-met-laadklep
Isuzu
Dodge