Volkswagen ID. Buzz uitvoeringen

Ga je een nieuwe Volkswagen ID. Buzz cargo leasen dan zal je eerst de basis auto kiezen op basis van jouw gebruik. Technische gegevens check je op de accu range, afmetingen laadruimte en trekgewicht. Heb je dit gedaan dan is het nu tijd om de uitvoeringen, actiepakketten, opties af fabriek en achteraf accessoires te bekijken.

Je hebt vast al het één en ander gelezen op de website van Volkswagen Bedrijfswagens, bij De bedrijfswagenadviseurs geven we tips over de keuzes die er zijn voor de Cargo. Je leest ze hier.

Bekijk ons ID. Buzz aanbod
Volkswagen-ID-Buzz cargo uitvoeringen en opties

De verschillende  ID. Buzz uitvoeringen

De uitrustingsniveaus zijn beperkt, de instapprijs begint ruim onder de 50.000 euro

Maar de lijst met opties af fabriek is verleidelijk lang. Het gunstige is dat je natuurlijk wel de nodige subsidie kan claimen op een  elektrische bestelwagen. We zouden het graag in dit artikel uitschrijven. Echter omdat de subsidies zo snel veranderen willen we je vragen hiervoor contact met ons op te nemen. Zeker als je gaat leasen is het upgraden met opties af fabriek goed om met ons te bespreken omdat de restwaarde in de systemen van de leasemaatschappij dan ten positieve aangepast worden.

Standaard is de ID. Buzz voorzien van bumpers in kleur, achterklep, zijschuifdeur, parkeersensoren, bijrijdersbank, 18 inch stalen velgen en een laadkabel mode 3 (voor wallbox of publiek laden)

Contact voor subsidie uitleg

Lane assist, afsla assistent, assistance pakket, trained park assist.

Dit zijn een aantal van de opties die de veiligheid verhogen, doorgaans zitten ze nooit in de weg dus je zou ze gewoon allemaal kunnen bestellen. Maar je bent ook ondernemer om slim met je investeringen om te gaan. Daarom bieden wij ondersteuning aan over het nut van deze opties. We hebben zelf een ID. Buzz besteld en gaan deze opties in de praktijk testen. Omdat we al ervaring hebben met de ID.3 van Volkswagen kunnen we nu al goed voorspellen hoe ze in de praktijk zullen werken.

Volkswagen ID. buzz interieur

Kleuren Volkswagen ID. Buzz cargo

De opties uitkiezen vonden wij niet zo heel lastig. De juiste kleur kiezen daarentegen wel.

We vinden de two-tone combinatie geweldig. Ook de donker blauwe kleur was geweldig om te zien. Omdat ons logo rood is vinden we alleen dat donkerblauwe een slecht idee. We hebben daarom een zwarte besteld en denken er over na om de bovenkant wit te laten wrappen. Zo krijgen we toch onze zwart-wit combinatie waar ons logo fantastisch op uit zou komen. Wil jij ook maatwerk voor de reclame? We kunnen de kosten meenemen in het leasecontract.

Levertijd ID.Buzz bestelwagen

Levering uit voorraad?

Omdat we contact hebben met alle landelijke VW dealers kunnen altijd de meest snelle levering waarborgen. Lees hier verder over mogelijke voorraad levering.

Lees meer
leaseprijs VW IDbuzz

Leaseprijzen

Wat kost een ID. Buzz cargo per maand? Inclusief alle kosten? Nooit meer garagekosten betalen, zelfs niet voor de banden. Operationele leasing is ook inclusief verzekering!

Operationele lease
VW ID. Buzz technische gegevens

Technische gegevens

Lees tips over het samenstellen van de juiste ID. Buzz cargo. Gewichten, opties en de uitleg van bepaalde opties die je bestellen kan. Zo weet je goed wat je straks verwachten mag.

Bekijk de techniek

Wij helpen je de juiste VW ID. Buzz cargo te kiezen.

Bekijk het aanbod ID. Buzz

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen