De doorbraak van de Renault Kangoo Z.E. in 2020 en wanneer komt hij?
De doorbraak van de Renault Kangoo Z.E. in 2020 en wanneer komt hij?

Wanneer komt de nieuwe Renault Kangoo Z.E.? Als we de importeur contacten horen wij “voor de zomer” prijzen bekend en “na de zomer” in de showroom. Dat betekend dus dat je in het voorjaar al bestellen kan. Lees meer over de laatste stand van zaken en waarom wij denken dat dit wel eens een zeer gewilde bestelwagen kan worden.

Vraag offerte
renault kangoo z.e. leasen

  • Actieradius ca. 300 km.
  • Vooruitstrevend design
  • Zeer stil interieur
  • Gunstige leaseprijs
  • Uiterst Betrouwbaar
Bedrijfswagens vergelijken

Waarom je de Renault Kangoo Z.E. bestellen wilt

Iedereen die zich verdiept in elektrische bestelwagens die weet het. Op dit moment zijn er alleen nog alternatieven beschikbaar die in hele specifieke situaties een goede oplossing bieden. Alleen de huidige Kangoo Z.E. en de Nissan eNV200 zijn redelijk betaalbaar. Maar juist die twee zijn op gebied van design niet meer van deze tijd. Als ze dat ooit al waren. Iedereen weet dat er binnenkort een merk de doorbraak gaat maken met een bestelwagen die ineens voor heel veel ondernemers aantrekkelijk gaat worden. Vooruitstrevend design en een range van 300 kilometer. Bij De bedrijfswagenadviseurs zetten wij ons geld op de Kangoo Z.E. Weet je waarom? 

Renault Kangoo Z.E. 2020 video

Renault gaat het doen

Iets wat Renault al heel lang onder controle heeft is de betrouwbaarheid. Voor ondernemers een eerste voorwaarde. De huidige Kangoo Z.E. wordt al vanaf 2010 geleverd en als wij het internet af gaan lezen we alleen maar goede verhalen. Een eerste voorwaarde om straks een scherpe leaseprijs te realiseren.

Bij de ontwikkeling van nieuwe modellen zien we Renault een enorme stap maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Talisman, die overtreft zelfs de VW Passat. Omdat de huidige Kangoo in zijn 2e levensfase zit gaat Renault met een volledig herzien model komen. En omdat bestelwagens doorgaans weer 10 jaar mee moeten in het modellengamma gaan ze die grote stap maken.

We gaan het hier hebben over verreweg de meest dynamisch vormgeving voor een compacte bestelwagen die volledig elektrisch aangedreven wordt met betrouwbare techniek! De combinatie die in personenwagenland de doorbraak betekende voor enkele modellen waarbij de levertijd op liep naar meer dan 12 maanden.

Een verrassing voor de bestuurder?

En als laatste is er nog iets relevant. Misschien wist je het al, maar Renault werkt samen met Mercedes-Benz. Ook hun huidige Citan wordt in samenwerking met Renault geproduceerd. Omdat Opel de samenwerking met Renault heeft opgezegd voor de Trafic en de Movano zullen ze met een ander merk moeten gaan samenwerken de komende decennia. Als je ziet welke stappen Mercedes-Benz nu maakt bij personenwagens kan je hier alleen partner blijven wanneer je de lat hoog genoeg legt. 

Een elektrische Renault Kangoo met een Mercedes-Benz waardig interieur? Dat zij voor de bestuurder een aangename verrassing zijn! Eerst meer weten over elektrische bedrijfswagens in zijn algemeenheid? Lees onze pagina hier over.

Vraag ons om de leaseprijs

De leaseprijs van een Kangoo Z.E. 2020

Als De bedrijfswagenadviseurs alle grote leasemaatschappijen een berekening laat maken op ons gunstige voorwaarden komen we uit op ca. 600 euro per maand voor een elektrisch aangedreven Renault Kangoo Z.E. van het huidige model. Het nieuwe model zal een wat hogere aanschafprijs krijgen door de toename van zijn accupakket. Aan de andere kant zullen wij de leasemaatschappijen dwingen een gunstige restwaarde en weinig onderhoudskosten te calculeren. Neem met ons contact op om jou als eerste de beste leasedeal voor de Kangoo Z.E. aan te bieden. Eerst meer weten over de huidige Renault Kangoo Z.E.? Lees dit artikel.

Reault Kangoo bestelwagen leasen

Wanneer komt de nieuwe Renault Kangoo Z.E. 2020?

Wij helpen je de nieuwe Kangoo Z.E. samen te stellen, we gaan er zelf ook 1 bestellen, dus zijn helemaal op de hoogte.

Contact

Benieuwd naar wat wij doen?

Bekijk ons aanbod bedrijfswagens en onze werkwijze.

Meer informatie
  • Beste leasemaatschappij offertes
  • Meest gunstige leasecondities
  • Merk onafhankelijk advies
  • Nagedacht over laadvermogen