Zoekopdracht aanvragen

Wij hebben een enorm netwerk en werken samen met alle merk importeurs. Meestal vinden we de passende bestelwagen uit voorraad leverbaar.

“Indien het voertuig een kentekenregistratie krijgt in 2024 mag hij, ook in geval van een diesel of benzine, nog BPM vrij geleverd worden!”

  • Contactgegevens

Binnen enkele dagen kan je het volgende van ons verwachten:

  • Een belletje dat we het gezochte voertuig hebben gevonden of er achter zijn gekomen dat deze nog geproduceerd dient te worden.
  • Ons advies over de technische specificaties.
  • Wanneer kopen of leasen een vraagstuk is ondersteunen we je hierbij.
  • Een offerte maken we zodra we je gesproken hebben en de auto passend is.
Review 1
Alle twijfel weggenomen welke elektrische bus we moesten kiezen. Advies over leasevorm, subsidie én het accupakket is goed uitgedacht door de mannen van De bedrijfswagenadviseurs!
Peter Gerards – AB dienstverlening
Review 2
Waar vindt je de laagste prijs én de meest uitgebreide service? Michel en zijn team maakte het waar door alle details uit handen te nemen. Best een uitdaging voor vervoer van onze chocolade artikelen. Een aanrader, zeker voor vervanging van een wagenpark.
Voor Jou! chocolade – Willy Wildenborg
Review 3
Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe bedrijfswagen, kwam ik in gesprek met Debedrijfswagenadviseurs.nl. Na de eerste afspraak meteen al een goed gevoel bij dit bedrijf. Zij hebben mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Ford Transit. Al het contact verliep snel en soepel. Echt een bedrijf wat service, vakkennis en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan.
Gerwin Troost – GT interieurbouw
Review 4
Wat een fijn professioneel bedrijf. Van a tot z alles goed geregeld. Eerlijk en goed advies. Ze zijn altijd bereikbaar en luisteren goed naar je wensen. Michel bedankt, mijn auto is helemaal zoals ik had gehoopt met de verlaging en zwarte 18"velgen!
Paul Hilgeman – Timmer- en montagebedrijf Hilgeman